Liga IV

Nici o surpriză în cazul CSM II

* „satelitul” din Zăvoi a pierdut la „masa verde” meciul cu Petrolul II Drăgăşani şi s-a îndepărtat de locul 1
În prima rundă a returului, după ce şi-au luat revanşa în faţa echipei Petrolul II Drăgăşani după eşecul din Cupa României (5-0), tinerii fotbalişti ai CSM-ului au aflat cu stupoare că dintr-o eroare a oficialilor nu se pot bucura cu adevărat de victorie. Pentru că au făcut cinci schimbări în loc de patru câte prevede regulamentul AJF Vâlcea, „satelitul” din Zăvoi a pierdut acea întâlnire la „masa verde” (0-3), decizia fiind luată de membrii Comisiei de Disciplină.
Decizia organismului condus de Constantin Lazăr spulberă astfel visele „municipalilor” de a termina la finele sezonului pe primul loc în clasament. Gruparea din Zăvoi a rămas acum la opt puncte în spatele liderului Sportul Rm. Vâlcea şi pare a fi ieşit practic din lupta pentru supremaţie.

Puncte preţioase pentru Petrolul II
Dacă în Zăvoi se plânge, la Drăgăşani, greşeala pică aşa cum nu se putea mai bine. Cele trei puncte câştigate de Petrolul II la masa verde în mod clar vor cântări foarte mult în lupta pentru evitarea retrogradării, elevii lui Dumitru Dobre aflându-se într-o situaţie ingrată în subsolul clasamentului.

Trupa din Zăvoi nu se află la prima ispravă
Este pentru a doua oară în acest campionat când gruparea din Zăvoi pierde un meci la „masa verde”. S-a întâmplat la fel şi în tur, când elevii lui Mangalagiu trebuiau să joace în deplasare la Minerul Berbeşti, dar unde până la urmă nu au mai ajuns. Atunci, oficialii CSM-ului au justificat faptul că autocarul care-i transporta spre Berbeşti a avut pană de motor la Horezu.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button