Liga IV

„Poate dăm tunul acum”

• Dobrin Ionescu este încrezător în şansele echipei sale 
Dinamo Rm. Vâlcea – Viitorul Rm. Vâlcea

Etapa trecută a întâlnit pe Minerul Berbeşti, iar acum se va deplasa în fieful lui Laurenţiu Mustăţea, la baza CSŞ-ului din nordul Râmnicului. Misiune deloc uşoară pentru Viitorul Rm. Vâlcea în acest final de campionat. Partida va fi cu atât mai dificilă pentru formaţia lui Dobrin Ionescu cu cât gazdele, în speţă Dinamo Rm. Vâlcea, par a fi prins aripi în ultimele etape. Pe tot parcursul campionatului „câinii” au dat dovadă că formează o echipă puternică, însă cu precădere în acest retur când, cu excepţia câtorva meciuri, le-a cam ieşit totul. Sunt acum şi finalişti ai Cupei României – faza judeţeană, aşa că băieţii lui Ionescu au de ce să se teamă.

În plus, „alb-roşii” vin şi după un succes cu formaţia de pe locul 3 din campionat, aşa că nici nu se gândesc să le cedeze acum celor de la Viitorul punctele obţinute la Drăgăşani. În ciuda acestor aspecte, antrenorul Dobrin Ionescu este optimist: „Ne va fi foarte greu să obţinem ceva de la acest meci, însă mergem să ne jucăm şansa. Întâlnim o echipă bună, care nu degeaba se află pe locul 4 în clasament. Poate, dat fiind rezultatul din ultima etapă, ar fi meritat să fie şi mai sus de atât. Pentru noi va fi greu şi pentru că nu vom avea la dispoziţie doi jucători, dintre care unul s-a dovedit a fi foarte important pentru echipă. Bobi Vitomireanu este «omul-cheie» al formaţiei noastre”.
În altă ordine de idei, să mai spunem că, în ciuda jocurilor grele pe care le mai are de disputat, Dobrin Ionescu continuă să creadă că echipa sa se va salva de la retrogradare: „Orice meci se joacă, chiar dacă unii spun că sunt stabilite anumite rezultate dinainte. Poate dăm şi noi «tunul» acum, cu Dinamo. Oricum, indiferent de ce se va întâmpla în acest meci, eu spun că avem cele mai mari şanse să ne salvăm dintre candidatele la retrogradare. Suntem mai buni, mai serioşi şi facem şi pregătire. Unii s-au bazat că dacă au mulţi bani în cont nu vor avea nici o problemă în a se salva de la retrogradare. Însă s-a văzut că nu întotdeauna joacă miliardele. Mai sunt şi oameni de caracter care respectă fotbalul şi pe cei care sunt implicaţi în acest fenomen”.
Laurenţiu SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button