Liga II

Cantonamentul de la Govora, aproape de final

  Cantonamentul de la Govora, aproape de final

 

* au sosit jucători noi la CSM

 

Lotul de jucători al echipei CSM Rm. Vâlcea se află de pe 16 ianuarie în cantonament la Băile Govora, acolo unde se încarcă bateriile pentru un retur ce se anunţă a fi unul extrem de tensionat şi de disputat. Dacă anul trecut, pregătirea de iarnă s-a făcut la Călimăneşti, de data aceasta conducerea clubului a ales o locaţie nouă, de care toată lumea este mulţumită, aici jucătorii beneficiind de condiţii optime de antrenament şi refacere. Antrenorii Adrian Furnică şi Cristi Lazăr au la dispoziţie în acest cantonament un grup masiv de fotbalişti, astfel că au putut să organizeze şi câteva întâlniri „şcoală”, între componenţii echipei, pe terenul de fotbal din frumoasa staţiune vâlceană. Formaţia vâlceană a efectuat de regulă câte trei antrenamente pe zi, de diferite tipuri (alergare dimineaţa, antrenamente cu mingea şi pregătire fizică la sala de forţă după amiaza) şi îşi va încheia stagiul de pregătire centralizată de la Govora pe 26 ianuarie. O zi mai târziu, fotbaliştii de la CSM au programată şi prima partidă amicală, în Zăvoi, în compania unei alte divizionare B, FCM Târgovişte.

 

 

A venit Dicher

 

După George Pena (adus de la Rapid II Bucureşti), săptămâna trecută un alt atacant a semnat pentru CSM Rm. Vâlcea. Este vorba de Vasile Dicher (25 de ani), legitimat ultima oară la Industria Sârmei Câmpia Turzii, ocupanta poziţiei secunde în Seria a III-a a Diviziei B. Se pare că pentru aducerea lui Dicher la CSM, gruparea vâlceană a fost nevoită să achite suma de 3.000 de euro echipei din Câmpia Turzii. Imediat ce conducerea clubului vâlcean a reuşit perfectarea acestui transfer, cea mai proaspătă achiziţie a „municipalilor” s-a şi alăturat noilor săi colegi în cantonamentul de la Băile Govora. Antrenorul CSM-ului, Adrian Furnică, speră că Dicher şi Pena vor reuşi să dea o altă faţă atacului vâlcean. Se ştie că principala prioritate la capitolul achiziţii, trasată de tehnicianul braşovean, era legată de întărirea ofensivei, iar acest lucru iată că s-a şi întâmplat.

 

 

S-a întors Dumitru

 

După ce a dat probe pentru gruparea din prima ligă a ţării, FC Naţional, fundaşul Marius Dumitru s-a întors la CSM şi s-a reintegrat în programul de pregătire pus la punct de Adrian Furnică. Altfel, mai trebuie spus că lotul vâlcean a fost completat şi cu Ionuţ Leca, jucător liber de contract, fost la Internaţional Piteşti, pe vremea când patronul echipei argeşene era Benone Lazăr, importantul acţionar de astăzi al CSM-ului. În retur, din echipa vâlceană nu vor mai face parte, Raul Moţoc şi Marius Pufu, ambii fiind puşi pe lista de transferuri, la recomandarea antrenorului Furnică.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button