Liga V

Nu e glumă! Realul merge strună

* echipa din Cernişoara, la al doilea succes consecutiv din retur
După acel 6-0 administrat în prima etapă din retur celor de la Piovra Lăpuşata, jucătorii de la Real Cernişoara au confirmat forma bună în care se află şi-n meciul jucat săptămâna trecută pe terenul echipei Progresul Măldăreşti, acolo unde-au reuşit să se impună cu scorul de 4-2.
Oaspeţii şi-au arătat valoarea încă din startul meciului. Astfel, când cei din Măldăreşti abia se aşezau pe teren, scorul era deja favorabil echipei din Cernişoara, datorită golului înscris în minutul 2 de Ghenter, care-a punctat cu un şut ce l-a lăsat fără replică pe portarul advers (0-1). În minutul 20, Bănescu a mărit avantajul oaspeţilor, marcând cu un şut violent de la 25 de metri (0-2). Scorul pauzei avea să fie stabilit în minutul 28 de Cheosilă, care-a executat perfect o lovitură liberă de la peste 30 de metri, mingea intrând în plasă pe la vinclul porţii (0-3).
La adăpostul scorului din prima repriză, oaspeţii au abordat a doua parte a meciului mai relaxaţi, iar acest lucru era să-i coste. Gazdele de la Progresul Măldăreşti au marcat în minutele 73 şi 84, prin Câţu şi Unchian, două goluri care i-au readus în joc, dar n-au avut puterea să răstoarne şi rezultatul. Mai lucizi, tot cei de la Real Cernişoara au restabilit liniştea cu cinci minute înainte de final, când Drăghici a luat o acţiune pe cont propriu de la vreo 40 de metri de poarta adversă, a driblat trei jucători şi-a şutat pe lângă portar, stabilind astfel şi scorul final (2-4).
Au evoluat pentru Real Cernişoara: Ciurci – Şerban, Cumpănaşu, Preda, Spătaru, Margine (Drăghici 25’), Ghenter, Surdoiu (Bagioi 75’), Cheosilă, Şogor (N. Constantin 85’), Bănescu.
„Mai greu decât ne-am fi aşteptat”
Al doilea succes consecutiv din retur al Realului a adus o bucurie imensă la Cernişoara. „A fost un meci foarte dificil, chiar mai dificil decât ne-am aşteptat. Am obţinut greu cele trei puncte puse în joc. Din păcate, am avut parte de o brigadă formată din arbitri foarte timoraţi, cu o frică enormă de ceea ce le strigau gazdele de pe margine. Însă chiar şi aşa ne-am impus şi continuăm să sperăm că vom urca în clasament şi mai sus. Spre bucuria sponsorului nostru principal, Bebe Gologan, singurul om din Cernişoara care ne ajută cu bani”, ne-a spus antrenorul Sorin Şogor după meciul de la Măldăreşti.
În runda următoare, Realul joacă în deplasare la Ştiinţa Grădiştea, de unde trupa din Cernişoara vrea să se întoarcă de asemenea cu un rezultat pozitiv.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button