Acasă Politica Alaxandreasca de la Integrare – tare’n pix, varză la practică

Alaxandreasca de la Integrare – tare’n pix, varză la practică

65
0

Face şefa de la Integrare Europeană cum face, şi trage toată spuza pe turta ei. Carmen Alexandrescu l-a păcălit din nou pe preşedintele CJ, Dumitru Buşe să spună vreo două vorbe bune despre „marile realizări” ale direcţiei cocoţate la cucurigu. Aşezată pe teancul de proiecte ca găina pe grămada de bălegar, Carmen Alexandrescu îşi trâmbiţează ori de câte ori are ocazia activitatea „de excepţie”. La teorie, doamna Carmen stă bine: 65 de proiecte în valoare totală de 46 milioane de euro, 344 parteneri etc. Mai nasol e când vine vorba de practică, niciunul dintre proiectele trâmbiţate nefiind deocamdată concretizate.

Şi pentru că tot a venit vorba de şefa de la Integrare, să spunem vreo două vorbe şi despre un subiect drag ei: caşcavalul. În urmă cu puţin timp, pe faxul Consiliului Judeţean a sosit o hârtie de la Bucureşti prin care conducerea instituţiei este forţată să bage adânc mâna în buget pentru a căuta mai mulţi firfirei pentru angajaţii Direcţiei de Integrare Europeană.

Mai exact, cu 75% mai mult decât până în prezent, motivul fiind acela că oamenii lucrează direct cu UE. Cel mai mult va avea de câştigat, evident, tot Carmen Alexandrescu, nu de alta, dar tot este ea printre cei mai bine plătiţi angajaţi ai CJ. Deocamdată, preşedintele instituţiei, Dumitru Buşe, nu prea are idee de unde o să ia banii pentru majorarea salariilor funcţionarilor păstoriţi de Carmen Alexandrescu.  O.H.