Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• Aproape de fiecare dată când un primar reuşeşte să primească OK-ul de la Bucureşti pentru vreun proiect, acesta primeşte telefon de la deputatul liberal Emilian Frâncu. Merlin îl felicită pe primar şi nu uită să-i spună că datorită lui s-a rezolvat toată treaba. Liberalul nu are nici o problemă în a-i suna inclusiv pe primarii altor partide decât PNL, în speranţa că aceştia se vor înscrie în organizaţia lui Frâncu.

• Un deputat pesedist mason nu a renunţat la ideea fixă de a pune mâna pe şefia organizaţiei judeţene a PSD. Acesta s-a întâlnit zilele trecute cu alţi câţiva pesedişti pentru a pune la cale un plan de bătaie în vederea răsturnării lui Ion Cîlea din funcţia de preşedinte al filialei. Acesta din urmă zice că nici măcar nu a auzit de complotul care se pune la cale împotriva sa. Chiar aşa să fie?

• Conducerea Consiliului Judeţean a suspendat pentru moment acordarea acelui spor salarial de 350 lei pentru personalul propriu, până la găsirea unei chichiţe legale. Din ceea ce ştim noi, şeful Finanţelor Publice i-a sfătuit pe mai-marii CJ să nu mai acorde sporul, întrucât acesta nu are o bază legală.

• Cruela bagă mereu capul la cutie atunci când cineva are curajul să arate adevărul cu privire la activităţile sale. Plimbăreaţa Consiliului Judeţean se face că nu aude atunci când presa tot scrie despre excursiile sale pe bani publici în străinătate, în schimb organizează periodic anchete interne pentru a descoperi cine o toarnă la ziarişti. Nu o să afle niciodată, îi garantăm noi!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button