Liga IV

Meci pierdut de govoreni datorită lipsei asistenţei medicale

Când să spună şi ei că au depăşit problemele ce-i măcinau în ultima perioadă legate de lipsa de implicare a oficialităţilor din staţiune şi a altor persoane potente financiar, o dată cu preluarea echipei de către Raul Cîrstoiu şi Marian Leţa, govorenii au fost din nou urmăriţi de ghinion. Chiar dacă au pierdut, reuşiseră un joc bun la Drăgăşani, în intermediară, în faţa CSM-ului din localitate, dătător de speranţe în perspectiva meciului de la finele săptămânii pe care urmau să-l desfăşoare în compania grupării antrenată de Dobrin Ionescu, Viitorul Rm. Vâlcea. Numai că neatenţia sau lipsa de cuvânt a celui care urma să le asigure asistenţa medicală la joc au făcut ca FC Govora să piardă din nou, de această dată cu scorul de 3-0. Pe teren ar fi putut avea şanse în faţa grupării lui Chiriac.

Au demonstrat asta în meciul amical desfăşurat între cele două grupări după ce arbitrii au plecat de la Govora. Echipa antrenată de Marian Leţa a făcut un joc bun, însă a fost doar amical, aşa că rezultatul nu are nici o relevanţă. 

Gruparea din staţiune, preluată de sponsorul de la Dinamo Rm. Vâlcea
* Marian Leţa, antrenor şi la „D” şi la „Onoare” 

Săptămâna trecută preşedintele FC Govora, Mihai Ciobanu anunţa că va renunţa să mai sprijine echipa dacă nu i se va mai alătura şi altcineva. Apelul său a fost auzit de un tânăr proaspăt intrat în peisajul fotbalului judeţean, Raul Cîrstoiu, cel care susţine financiar echipa de Liga a V-a, Dinamo Rm. Vâlcea. După doar câteva luni în care a înţeles tot ce presupune fotbalul organizat, acesta şi-a orientat atenţia şi către eşalonul de elită judeţean. A decis ca împreună cu câţiva prieteni să meargă la Govora pentru a încerca să ajute gruparea din staţiune să se salveze de la retrogradare. Pe lângă câţiva jucători care i s-au alăturat la Govora, Cîrstoiu şi-a asigurat şi serviciile unui antrenor, Marian Leţa. Luase această decizie încă dinainte să se implice la Govora, în speranţa că va reuşi să facă din Dinamo Rm. Vâlcea o echipă competitivă. Acum trebuie să se descurce cu două echipe. Însă probabil că va beneficia de o mai mare atenţie echipa de Liga a IV-a, FC Govora. Îşi doresc să iasă din zona „nisipurilor mişcătoare” din subsolul clasamentului, iar pentru a reuşi acest lucru trebuie mai multă seriozitate din partea tuturor. Deocamdată, măsura luată de antrenor a fost să-şi cheme jucătorii de câte două ori pe săptămână la antrenamente. Vom vedea efectul etapa viitoare când chiar vor avea şansa să joace, asta pentru că au meci în deplasare şi nu mai există riscul neprezentării asistentului medical. 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button