Politica

Frâncu, alfa şi omega, Pif şi Hercule, plus şi minus

• Într-o ţară în care nimeni nu se pricepe la nimic, cum trebuie, iată-l în sfârşit pe domnul Frâncu, omul care se pricepe la toate

Emilian Frâncu – preşedinte al PNL Râmnicu Vâlcea, deputat, ziarist, fost actor de filme nerecomandate minorilor decât cu acordul părinţilor, lider charismatic, erou al liberalismului, salvator al facturilor la întreţinere, mama răniţilor, mătuşa contractelor de publicitate de la „Vâlcea 1”, Alfa şi Omega, plus şi minus, frumoasa şi bestia, alb şi negru, apa şi focul, chestia ca oţelul – lucrează neobosit pentru dumneavoastră, aducând fonduri pentru toate domeniile de activitate.

Deputatul „cel mai cel” atrage în judeţ alte miliarde, de această dată, pentru spitale. Să facem o plecăciune în faţa celui mai activ… parlamentar vâlcean şi a celor aproape 300 de întrebări şi interpelări ale dumnealui!
La insistenţele lui Emilian Frâncu, Ministerul Sănătăţii Publice a aprobat solicitarea Spitalului Judeţean privind achiziţia unui aparat de radioterapie, ceea ce face ca investiţiile generale în domeniul sănătăţii, la Vâlcea, să depăşească cu mult în acest moment o sută de miliarde de lei vechi. Pentru SJU Vâlcea, au fost alocate în acest an peste 51 de miliarde lei, iar pentru Spitalul din Drăgăşani, în afara sumelor repartizate pentru reparaţii capitale, în jur de 4 miliarde lei, bani cu care va achiziţiona inclusiv mult aşteptatul aparat de radiologie. Pentru continuarea lucrărilor la spitalul din Horezu, statul a pus la bătaie până în prezent 60 de miliarde. Spitalele din Bălceşti şi Brezoi, de asemenea, au primit câte 5 miliarde de lei vechi. Şi pentru Maternitatea din Râmnicu Vâlcea s-a mai aprobat o sumă considerabilă, pentru reparaţii capitale la centrala termică şi instalaţia de radiologie. Spitalul de la Mihăeşti a primit încă 3 miliarde pentru dotări şi consolidarea clădirilor, iar cel de la Drăgoeşti nu mai puţin de 2,8 miliarde de lei, pentru reparaţii capitale şi achiziţia unui grup electrogen. La Ambulanţă, au fost aduse 4 ambulanţe de tip A1 şi 3 de tip A2, ceea ce iarăşi ar trebui să ne facă mai fericiţi. Următoarea interpelare a deputatului Emilian Frâncu, acest tip senzaţional, va viza achiziţia unui aparat modern de depistat viremia.       E.D.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button