Politica

Anuţa Handolescu speră ca Vadim să aibă soarta lui Iorgovan

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor s-a dezlănţuit sâmbătă la Curtea de Argeş într-un atac la baionetă asupra prefectului de Vâlcea, Anuţa Handolescu. Au fost suficiente câteva întrebări pentru ca tribunul să împroaşte din nou cu noroi în direcţia prefectului vâlcean. Prezent sâmbătă în judeţul Argeş pentru a participa la inaugurarea noului sediu al Primăriei comunei Valea Iaşiului, preşedintele PRM a convocat şi o conferinţă de presă la Casa de Cultură din Curtea de Argeş. Provocat de întrebările ziariştilor vâlceni, Vadim a declanşat un atac extrem de dur la adresa prefectului de Vâlcea. Motivul acestuia se regăseşte în procesul pe care Anuţa Handolescu i l-a intentat fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, peremistul Nicolae Pătru, în urma căruia acesta şi-a pierdut funcţia publică.

Întrebat dacă Anuţa Handolescu va fi schimbată din funcţie, tribunul a răspuns afirmativ. „Normal ar fi să nu mai fie prefect, când PD nu mai e la guvernare şi nu mai sunt prefecţi PD în ţară. (…) Anuţa e infractoare. A dormit trei zile şi trei nopţi pe holurile lui Băsescu atunci când a fost arestat Gutău. Întrebaţi-l pe Berceanu cât a dat ca să-l scoată din puşcărie. Procesul lui Gutău se va termina în puşcărie 100%. Handoleasca, după el. A fost amanta lui Băsescu. Când a venit la Vâlcea, unde au dispărut două ore? A venit roşie în obraji! Anuţa e o hoaţă şi a trăit cu Băsescu şi din amanta sa a făcut-o prefect”, a declarat Vadim.

„Dacă intru în clanul amantelor, înseamnă că sunt o gagică mişto”

Contactată telefonic, Anuţa Handolescu nu a dorit să comenteze declaraţiile lui Vadim, mai ales că tocmai a trecut printr-un moment dificil, o operaţie de apendicită acută. „Nu am nici un punct de vedere. A zis că am fost amanta lui Băsescu. Eu ce să zic, că nu e aşa? Dacă intru în clanul amantelor, înseamnă că sunt o gagică mişto. Era normal să mă porcăiască Vadim după ce a pierdut Pătru. Nu-l dau în judecată deloc pe Vadim. Nu-mi cheltui banii şi timpul în procese pe care uiţi şi tu de ce le-ai început. Este un Dumnezeu pentru fiecare şi Vadim o să plătească. Acum doi ani şi ceva, în aceeaşi formă m-a făcut şi Iorgovan. Acel personaj este acum oale şi ulcele. Nu-i doresc şi lui Vadim acelaşi lucru, dar nu m-ar deranja”, ne-a declarat prefectul de Vâlcea.

Pătru va fi sigur parlamentar

În ceea ce priveşte şansele lui Nicolae Pătru de a ajunge europarlamentar din postura de candidat al PRM pe locul 6 pe listă, tribunul i-a dat acestuia asigurări că nu va rămâne pe dinafară, chiar dacă nu va ajunge în Parlamentul European. „Se încearcă o mare fraudă electorală: cu sondajele de opinie, cu exit-poll-urile, cu Net Consulting. Ei au furat şi în 2004 când Traian Băsescu le cerea arestarea. Au furat şi la referendum, vor să fure şi acum. Nu e nici un trend descendent al PRM. Eu am zis că scoatem 5 parlamentari iar dacă treaba merge bine, scoatem 7. În ceea ce-l priveşte pe Pătru, mie mi s-a relatat târziu cu procesul. El mi-a spus că e în regulă. A fost o răzbunare politică a acestei muieri Anuţa Handolescu. Oricum, dacă nu va fi europarlamentar, va fi sigur parlamentar la anul”, a spus Vadim. Acesta a negat că locul ocupat de Pătru pe lista PRM ar fi un premiu de consolare. Liderul PRM a precizat că Pătru şi-a câştigat prin muncă acest drept.

Dragomir pleacă la PD

Întrebat dacă Dumitru Dragomir va mai prinde un loc pe lista PRM pentru Camera Deputaţilor anul viitor, Vadim s-a arătat rezervat. „Pentru ce trebuie să facă el, a făcut bine. Nu încercaţi să-mi înarmaţi mâna, să-l dau şi p-acesta afară”, a spus Vadim. Relaţiile între acesta şi Dragomir sunt încordate, fiind posibil ca şeful Ligii Profesioniste de Fotbal să plece la Partidul Democrat. Se pare că Dragomir este de câteva săptămâni în tratative cu Adriean Videanu pentru a-şi face intrarea în PD, din cauza faptului că a căzut în dizgraţia lui Vadim.
Octavian HERŢA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button