Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• Cristi Buican are toate şansele să ajungă în scurt timp preşedintele Consiliului Judeţean şi şef al PNL Vâlcea. Să-i urăm succes!

• Finul lui Hari, primar de comună, trăieşte de multă vreme cu bibliotecara Rodica. Relaţia celor doi este una pasională şi se pare, extrem de profitabilă. Domnişoara Rodica, spre exemplu, beneficiază de cardul primarului, pe care-l poate folosi ori de câte ori are nevoie. Aceeaşi domnişoară s-a ales cu un Passat nou-nouţ de 20.000 euroi, precum şi cu o casă pusă la punct. Primarul nostru este atât de amorezat de bibliotecară încât i-a promis acesteia că-i va îndeplini orice moft.

• După o emisiune la un post local de televiziune, în care s-a dezbătut problema cartierului Primăverii din Bujoreni, inspectorul şef Ion Nicolae a fost sunat de Crinu Popescu, pentru a fi felicitat pentru prestaţia sa. Această întâmplare, ca să nu-i spunem altfel, aruncă şi mai multe semne de întrebare asupra scandalului de la Bujoreni.

• Democraţii vâlceni sunt împărţiţi în mai multe tabere iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. Nu trebuie să fii cine ştie ce profesor ca să-ţi dai seama că în timp ca unii sunt promovaţi, alţii sunt daţi la o parte, doar pentru că încurcă afacerile anumitor indivizi.

• Se pare că nici în şedinţa Consiliului Judeţean de luna aceasta nu va fi luată în discuţie problema acordării tichetelor de masă la Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilului. Dumitru Buşe pare decis să nu accepte propunerea pesediştilor, care şi-ar putea însuşi în campania electorală de anul viitor acest succes în plan social.

• În Consiliul Judeţean lucrurile au mers foarte bine atâta timp cât Cruela a fost în concediu. Nici nu s-a simţit lipsa ei, sunt de părere unii dintre subordonaţii acesteia…

• Un cunoscut liberal nici nu vrea să audă despre posibila sa nominalizare pentru rolul de candidat la Primăria Râmnicului. Motivul: politicianul ştie că trecutul său este presărat cu anumite întâmplări care nu-i fac cinste şi care ar putea fi folosite împotriva sa în campania electorală.

• Se pregătesc câteva atacuri grele în presă împotriva unor cunoscuţi oameni de afaceri, luaţi la ochi pentru că nu au cotizat acolo unde trebuia.

• Anumiţi şefi de instituţii au reuşit să-şi cumpere case şi terenuri după ce au încasat comisioane grase de la reprezentanţii unor companii multinaţionale care şi-au deschis în ultimii ani supermarketuri în Râmnic. Sumele vehiculate au fost de ordinul zecilor şi chiar sutelor de mii de euro, în funcţie de persoanele care le-au încasat.

• Firma care a montat prin Râmnic borduri de proastă calitate a încasat deja sume substanţiale. Suntem curioşi cine va suporta aceşti bani!

• Se pare că preşedintele TNL Vâlcea, Ioan Iordăchescu nu va avea viaţă lungă, întrucât nu are nimic de-a face cu funcţia pe care o ocupă. Omul pare să aibă intenţii bune, însă îi ipseşte stofa. Asta e, nu toţi ne-am născut ca să fim politicieni.

• În Consiliul Judeţean se pune de o alianţă între partide care par a nu avea nimic în comun. Nimic, în afară de afaceri profitabile „transpartinice”, care nu ţin cont de culoarea politică. Aşa se întâmplă întotdeauna: banii nu au miros!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button