Liga IV

CSM respiră aer ozonificat

Luncavăţul Popeşti – CSM Drăgăşani 0-2 (0-1)
• echipa lui Florin Lupu a ajuns lideră în Liga a IV-a

Şase etape i-au trebuit CSM-ului din Drăgăşani să se instaleze pe locul în care un an competiţional l-a deţinut din prima şi până în ultima etapă. Un an pregătitor pentru o evoluţie în care puţini oameni au avut curajul, dar şi demnitatea să creadă în ea, iar celor pesimişti li s-a demonstrat, cu tact şi răbdare că performanţa este privită după alte criterii. Disputat la Şirineasa, duminică, la cererea echipei gazdă, jocul dintre Luncavăţul Popeşti şi CSM Drăgăşani a avut de suferit din cauza stării gazonului, ambele echipe neputând să-şi etaleze calităţile tehnice. A rezultat o primă repriză în care superioritatea echipei gazdă a fost punctată la numărul loviturilor de colţ, iar cea a oaspeţilor pe tabela de marcaj (Ştefănescu făcându-şi din nou datoria în minutul 29, când a înscris cu un şut fără preluare de la 20 metri).

În repriza secundă, prin intrarea lui Sticlaru şi Mâţoc, jocul oaspeţilor s-a aerisit, iar ocaziile de gol s-au înmulţit la poarta Luncavăţului, singura dintre ele fiind fructificată de Mitală în minutul 54, care, după o excelentă lovitură de colţ executată de Olteanu, l-a învins cu cap şi cu capul pe portarul Albici.
După majorarea scorului am asistat la ratări monumentale din partea oaspeţilor, rând pe rând Pârvoiu, Sticlaru, Drăguşin şi Mâţoc întrecându-se în nereuşite şi făcând ca scorul să nu ia proporţii. O zi neagră pentru primarul din Popeşti – Constantin Şerban, care la sfârşitul  jocului a avut multe de reproşat propriilor săi jucători, dar care, cu sportivitate, a recunoscut superioritatea adversarilor din Drăgăşani.
Au evoluat formaţiile:
Luncavăţul Popeşti: Albici – Zanfirescu, N. Zanfirescu, Gh. Zamfirescu, Iordache, Adrian Fistogeanu, Andrei Fistogeanu, A. Pătraşcu, H. Pătraşcu, Pestrea, Răducea. Au mai jucat: Crăciun, Pârvu, Şurlicărea.
CSM Drăgăşani: Vlada – Traşcă, Turică, Mitală, Stăvaru, Olteanu, Ziber, Drăguşin, Stanciu, Pârvoiu, Ştefănescu. Au mai jucat: Sticlaru, Marinescu, Mâţoc, Ciobanu.
Sandu ŞOCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button