Liga II

Mai bine nu se mai prezentau

Cupa României / FC Balş 2007 – CSM Rm. Vâlcea 3-1

Cu toate că antrenorul Marian Bondrea a spus în repetate rânduri că nu-l interesează Cupa României şi se va axa numai pe campionat, totuşi o echipă care-şi respectă blazonul putea să aibă o comportare meritorie, mai ales în faţa unei formaţii nou-promovate în Liga a III-a. Însă, conducerea tehnică a echipei din Zăvoi a dorit să scape cu orice preţ de această competiţie şi a făcut tot posibilul pentru a-şi îndeplini această dorinţă. Marian Bondrea a folosit încă din primul minut o echipă formată din jucători care vin după accidentări de lungă durată şi din rezerve pe care nu se prea contează în acest debut de campionat.

Mai mult decât atât, portarul Adrian Rusandu a fost folosit nu mai puţin de 70 de minute pe postul de atacant. În aceste condiţii, nici nu ne miră rezultatul înregistrat la finalul meciului, 3-1 pentru FC Balş 2007. Golurile gazdelor au fost înscrie de Trepăduş, care a marcat în minutele 47 şi 87, respectiv Sterie, în minutul 67. Golul de onoare al vâlcenilor a fost marcat de juniorul Chebar. În acest meci, pentru „municipali” au evoluat: Mindileac – Mocioacă, Cumpănaşu, Lungan, Sima – Dandea, Vlăduţi, Mandea, Chebar – Zoicaş şi Rusandu. Au mai jucat Băltineanu şi Strâmbeanu.
Din punctul nostru de vedere această neseriozitate faţă de Cupa României nu a fost o mişcare inteligentă, ci dimpotrivă. Antrenorul Marian Bondrea are la dispoziţie foarte mulţi jucători noi care nu prea au evoluat împreună, fapt ce l-a făcut pe tehnicianul vâlcean să spună că echipa nu este omogenă. Dacă se mergea pe ambele fronturi, Cupă şi campionat, atunci echipa avea mai multe meciuri de disputat şi implicit se omogeniza şi lotul, dar… asta e. Vom vedea dacă această decizie a antrenorului a fost una de bun augur sau nu.
Romulus Dumitru

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button