Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• Ion Tudor nu a uitat că din cauza deputatului Aurel Vlădoiu a pierdut funcţia de senator în anul 2004. Pesemne că doar aşteaptă momentul potrivit pentru a-şi lua revanşa.

• Un mason foarte influent în judeţ îşi doreşte foarte mult să-i facă rost unui prieten de câteva hectare de teren pe Strada Timiş. Atât de mult încât, folosindu-se de funcţia pe care o deţine în administraţie, face tot posibilul să bage în faliment fabrica de bere Alutus. Spre binele celor peste 200 de angajaţi ai lui Nicu Spiridon sperăm că va da chix!

• Fostul senator Vintilă Matei a fost sunat săptămâna trecută de însuşi Traian Băsescu, acesta propunându-i să vină la PD, unde i se păstrează un loc eligibil pe lista pentru Parlament.

• Pe fruntea lui Adrian Toader scrie „viitor subprefect”.

• Matei este sunat foarte frecvent şi de Mircea Geaonă, liderul PSD, care vine cu o propunere similară. Se pare însă că Vintilă Matei va reveni la PSD după aprobarea Legii Lustraţiei, sau mai exact după ce Aurel Vlădoiu va zbura din partid.

• Încă o persoană bine informată ne-a confirmat faptul că primarul amuzan(t) a fost bătut zdravăn de un poliţist din localitatea pe care o păstoreşte după ce acesta din urmă l-a prins într-o cameră de hotel cu soţia sa. Domnul plutonier-şef Vintilă ştie!

• În urmă cu câţiva ani, doamna Popa a vrut să se sinucidă. Un om de bine a convins-o să-şi dea ştreangul jos. Chestia asta s-a întâmplat tot într-un oraş staţiune, iar la acel moment doamna cu apucături liberale nu se gândea că va câştiga la Loteria Română. Nu, nu premiul cel mare, ci o funcţie atractivă.

• Fiica primarului din Berislăveşti, Anca Ivan lucrează la Direcţia pentru Integrare Europeană din cadrul Consiliului Judeţean. Acesta este singurul motiv pentru care ea este principala suspectă a Cruelei în aşa-zisul caz de scurgeri de informaţii către ARENA. Cruela trebuie să ştie că este pe o pistă total greşită întrucât informaţiile despre domnia sa le primim pe o cu totul altă filieră.

• Se pare că Dumitru Buşe i-ar fi zis între patru ochi lui Mircia Gutău că intenţionează să candideze pentru Primăria Râmnicului în 2008. Evident, informaţia nu l-a lăsat indiferent pe Mircişoi, care se pare că a reacţionat prin intermediul unei anumite părţi a presei, care a declanşat un atac furibund împotriva celui care a cotizat substanţial pentru bunăstarea unor patroni de ziare care acum îşi fac un titlu de glorie prin a-l ataca pe şeful Consiliului Judeţean. Surse din PC Vâlcea, al cărui preşedinte este Dumitru Buşe, mai spun că în cazul în care acesta nu se hotărăşte să candideze, varianta de rezervă este Gheorghe Teodorescu.

• Deşi iniţial a declarat la un post local de televiziune că nu va candida pentru fotoliul de primar al Râmnicului, liderul sindical Constantin Pârvu a confirmat până la urmă veridicitatea articolului apărut săptămâna trecută în ARENA. Imediat după apariţia acestui articol, Pârvu a fost sunat de preşedintele filialei municipale Râmnicu Vâlcea PSD, Ion Tudor, acesta din urmă propunându-i să se gândească serios dacă vrea să intre în cărţile pentru primărie. Acest lucru demonstrează încă o dată cât de firavă este candidatura lui Gigi Matei…

• Firma care a livrat bordurile de pe strada Ferdinand aparţine fostului director al USG, Grigore Bălintescu. Aceste borduri sunt destinate îngrădirii spaţiilor verzi, în nici un caz arterelor stradale. Din această cauză, acestea vor avea o soartă tristă, sfărâmându-se după prima iarnă.

• Se pare că directoarea Loteriei Naţionale, Liliana Ghervasuc a apreciat articolul publicat în ediţia trecută a ziarului nostru, lecturându-l pe pagina de internet a publicaţiei . Prin intermediul amicului său, Victor Popescu, şefa de la Loto ne mulţumeşte pentru atenţia pe care i-o acordăm şi ne transmite că aşteaptă cu nerăbdare să ajungă la Râmnicu Vâlcea, cel mai probabil în octombrie, pentru a ne acorda un interviu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button