Liga IV

„Municipalii”, nici o şansă în faţa „câinilor”

CSM II – Dinamo Horezu 1-3

Meciul de pe sinteticul din Zăvoi, disputat vineri, 24 august, era aşteptat cu interes de toţi cei implicaţi în lupta pentru primul loc din Liga a IV-a. Disputat la concurenţă cu meciul Oltchim-ului din Liga a III-a, partida din Zăvoi a avut întâietate pentru o parte a iubitorilor de fotbal. Dinamo Horezu era neînvinsă până la ora jocului cu CSM II, însă jucătorii pregătiţi de Gabi Mangalagiu erau cotaţi a avea mari şanse de a întrerupe seria succeselor obţinute de gruparea lui Mazilu. Dar asistenţa s-a convins repede de posibilităţile pe care le aveau municipalii în faţa „câinilor”, imediat după ce a văzut formula de start a CSM-ului.

Începea campionatul şi la Liga a II-a, astfel că jucătorii experimentaţi şi de valoare n-au mai fost folosiţi la echipa din eşalonul de elită judeţean. S-a pus baza, în general, pe juniori, ce nu aveau cum să se impună în faţa unei echipe Dinamo mult prea motivată să câştige. Scorul a devenit în scurt timp 3-0 pentru Dinamo care avea să câştige până la urmă cu 3-1, asta pentru că „municipalii” au beneficiat de o lovitură de pedeapsă de care-au profitat.

„Zăpadă”, în timpul şi la locul potrivit

Meciul din Zăvoi a fost aproape de a fi oficiat de o brigadă formată din doar doi arbitri, asta pentru că unul dintre asistenţii delegaţi la CSM II – Dinamo Horezu, Bogdan Statie, nu s-a prezentat la teren. Din fericire, însă, în tribună, printre spectatori, s-au aflat şi arbitri, aşa că problema a fost repede soluţionată. Daniel Demetrescu, alias „Zăpadă”, care mai arbitrase pe Dinamo Horezu şi în prima etapă, a trecut la linie în locul lui Statie, astfel că lucrurile au decurs normal.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button