Liga IV

Asaltul noilor promovate

Noile promovate au început cum nu se putea mai bine actualul sezon al Ligii a IV-a, reuşind victorii surprinzătoare care le clasează destul de bine în ierarhia acestui eşalon. Dacă în ceea ce priveşte trupa lui Dan Mazilu era de aşteptat o asemenea prestaţia, surpriza absolută vine de la Energia Malaia. Cu un antrenor nou, dar obişnuit cu culmile performanţei (Cristi Bora), trupa lui Vangu a pornit ca din puşcă în acest sezon, şi-a reuşit să obţină rezultate dintre cele mai bune. Tot la fel de bună este şi comportarea celor de la CSM Drăgăşani, neînvinşi încă în primele runde din acest sezon. Altfel, cele două echipe se vor întâlni chiar la finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 1 septembrie, într-un meci direct care se va juca în sudul judeţului.

Despre Viitorul Rm. Vâlcea, tot o nou promovată şi ea, cu deosebirea că în vară, când s-a realizat performanţa echipa era condusă de Dobrin Ionescu, lucrurile stau cam la fel. Eşecuri acasă, dar rezultate pozitive în deplasare pentru trupa lui Vali Chiriac (de senzaţie este chiar ultimul, 4-3 la Bărbăteşti în faţa celor de la Sportul), semn că încă se caută o formulă de bază optimă pentru o clasare în jumătatea superioară a clasamentului.
Între apariţiile noi din Liga a IV-a se numără şi Dinamo Rm. Vâlcea, elevii lui Mustăţea având de asemenea un start foarte bun de sezon, cu un egal împotriva celor de la Hidroelectra şi cu două victorii cât se poate de clare în celelalte două meciuri disputate. La prima vedere, dacă ţinem cont de faptul că lotul celor de la CSM II va fi serios diminuat miercuri, pentru că „municipalii” joacă în Cupa României, „câinii” lui Mustăţea par a nu avea un examen tocmai dificil. Cu o victorie în Zăvoi, Dinamo va urca pe locul 3 în clasament şi poate spera să joace promovarea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button