Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• A fost vândut terenul sintetic de fotbal din incinta bazei sportive 1 Mai. Afacerea se ridică la câteva zeci de mii de euro şi se pare că a mulţumit pe toată lumea.

• Omul de afaceri Gheorghe Udubae are deja adeziunea semnată la Partidul Conservator. Intrarea sa în acest partid nu este de natură a-i bucura foarte tare pe conservatorii din organizaţia municipală, care nu uită etichetele care i-au fost lipite de-a lungul timpului fostului pesedist.

• Articolul despre activităţile desfăşurate de Cruela în Grecia publicat în ediţia trecută a ziarului nostru, a enervat-o atât de tare pe aceasta, încât a făcut o adevărată anchetă în instituţia pe care o conduce. Îi recomandăm Cruelei să se potolească, pentru că există chiar şi fotografii care dovedesc cât de harnică este domnia sa atunci când este trimisă pe bani publici să muncească pentru judeţ.

• Comportament incredibil din partea unui angajat al Consiliului Judeţean. Invitat să participe la închiderea unei tabere de sculptură, insul cu pricina nu mai reuşea să se dezlipească de masa plină cu bucate întinsă de organizatori. Din respect pentru vârsta sa, nu vom dezvălui identitatea salariatului respectiv, însă felul în care înţelege acesta să se comporte în societate lasă de dorit. Omul a sugerat chiar că nu ar fi rău dacă ar primi la pachet nişte friptură, şi asta pentru că iniţial nu reuşise să devoreze şi acest fel de mâncare. Până la urmă însă, printr-o întâmplare nefericită, el a apucat să-şi satisfacă foamea nestăvilită.

• Mai mulţi salariaţi din Primăria Râmnicului sunt foarte nemulţumiţi de modul în care au fost acordate măririle de salarii de către edil. Pe la colţuri se vorbeşte deja că cei care dau la lopată au ajuns să câştige mai bine decât funcţionarii cu studii superioare.

• Având şi funcţia de lider de sindicat al angajaţilor din primărie, şeful Departamentului Juridic, Nicolae Mesea, este indiferent la nevoile membrilor de sindicat. El nu a fost în stare nici măcar să negocieze un contract colectiv de muncă! Totuşi, el nu a pregetat să-şi tragă sporuri de sporuri la salariu, printr-o dispoziţie semnată de Mircia Gutău. Mesea se află acum în concediu şi se pare că nu are de gând să facă ceva din postura de lider de sindicat.

• Mai mulţi primari intenţionează să se întoarcă în PNL. Momentul prielnic va fi anul viitor, chiar înaintea campaniei electorale pentru alegerile locale.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button