Politica

Şefa de la Integrare s-a bronzat pe bani publici în Grecia

Ştim că nu vă era dor de şefa Direcţiei de Integrare Europeană din cadrul Consiliului Judeţean, însă simpatia pe care redacţia Arena o are pentru aceasta ne-a împins la încă un gest nobil, şi anume acela de a ne informa cititorii în legătură cu activitatea domniei sale. Nu mai departe de acum două săptămâni, doamna Carmen Alexandrescu, împreună cu primarul oraşului Călimăneşti, Ilie Amuzan şi cu vreo câţiva protejaţi din Direcţia de Integrare s-au deplasat într-o vizită în interes de serviciu, taman în însorita Grecie. Excursia a fost una plină de peripeţii, şoferului microbuzului care transporta delegaţia fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru că intrase pe contrasens pe una dintre autostrăzile Greciei.

Trebuie spus că din delegaţie trebuia să facă parte şi secretarul Consiliului Judeţean, Constantin Dirinea. Acesta a avut însă altceva mai bun de făcut iar în locul său nu a mers nimeni, pentru ca nu cumva vreun ochi răuvoitor să vadă ce face doamna Alexandrescu atunci când merge în interes de serviciu într-o ţară străină.

Păi ce poate să facă decât plajă la Marea Egee! Ca să fie treaba oablă, membrii delegaţiei vâlcene şi-au făcut şi poze bronzându-se pe bani publici. Deşi se plânge la şedinţele operative ale CJ că nu a avut concediu din 2005, doamna carmen uită să spună că a fost în Grecia şi că va pleca pe 26 august într-un sejur de 20 de zile. Pentru această ocazie, şefa de la Integrare şi-a achiziţionat deja bilete de la o agenţie de turism. Şi pentru că nu doar oamenii de la Integrare fac plajă, să spunem vreo două cuvinte şi despre Direcţia Economică din cadrul Consiliului Judeţean. Spre stupoarea preşedintelui Dumitru Buşe, la şedinţa operativă de săptămâna trecută nu a sosit nici un reprezentant al acestei direcţii, din simplul motiv că majoritatea salariaţilor erau plecaţi la cursuri de perfecţionare pe litoral, în staţiunea Jupiter.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button