Liga II

Pampea a fugit după Benone!

În momentul în care conducerea clubului a început să anunţe numele celor care vor părăsi echipa în această vară renunţându-se la serviciilor lor, Florin Pampea a început să declare prin presă cât de bine se simte la Vâlcea şi că nici nu se gândeşte să plece de la gruparea din Zăvoi. Chiar dacă a fost „ars” la bani, „Pampone” nu s-a plâns şi a continuat cu „declaraţiile de dragoste” la adresa echipei şi a conducerii, însă surprizăăăă… Cu doar câteva zile înainte de plecarea în cantonament, mai precis marţi seara, fără să anunţe pe nimeni, Florin Pampea a părăsit cantonamentul. Contactat telefonic, acesta şi-a schimbat declaraţiile radical faţă de ultima perioadă. „Este adevărat că am plecat. Eu consider că mi-am făcut datoria faţă de Vâlcea, am o ofertă cu mult mai bună şi sunt decis să nu mă mai întorc.“

Curios sau nu, Florin Pampea a plecat după „tatăl adoptiv” Benone Lazăr, nimeni altul decât omul care l-a adus la Vâlcea şi care, în sezonul trecut a fost principalul artizan al „controlor” CSM-ului de la Dacia Mioveni. După ce s-au văzut cu „sacii-n căruţă” şi cu un om potent financiar în spate, Gigi Neţoiu, cei de la Mioveni au decis să-i dea cu „flit” lui Benone. După acest „şut în fund” primit, Benone Lazăr a decis să „reînvie” pe Internaţional Piteşti şi a cumpărat loc în Liga a III-a, iar echipa va juca la Curtea de Argeş.
Revenind la plecarea neanunţată a lui Pampea, directorul clubului din Zăvoi, Florin Verigeanu a spus: „Corect era să ne anunţe şi pe noi după terminarea campionatului că ar vrea să plece, nu la mijlocul pregătirilor. Am încercat să-l conving pe Florin să se întoarcă la echipă, dar acesta n-a vrut sub nicio formă. În aceste condiţii eu i-am comunicat lui Benone Lazăr care sunt pretenţiile noastre, adică 30.000 de euro. Dacă nu plăteşte această sumă, noi nu-i vom da transferul lui Pampea.”
Dacă Pampea va evolua la Internaţional Piteşti, acesta va fi din nou coleg cu Bier, Budean, Murineanu şi Dumitru. Şi alţi doi jucători vâlceni sunt foarte aproape de a ajunge din nou să lucreze cu Benone Lazăr, aici fiind vorba de Zgăbăruş şi Băiţă de la FC Oltchim.
Romulus Dumitru

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button