Politica

„Primăria nu trebuie să facă totul, scuzaţi expresia, să vină să ne şteargă şi la fund!”

• Tineri în politica vâlceană: Adrian Panduraşu, liderul TNL Vâlcea, le recomandă râmnicenilor să protejeze mediul în care trăiesc, muncesc şi se distrează

Acţiunea de ecologizare demarată de tinerii liberali începe să dea rezultate. În primul rând, la conferinţa de presă susţinută zilele trecute au venit mai mulţi ziarişti decât de obicei. În al doilea rând, întrebările au fost mult mai blânde, pentru că, evident, cei care le puneau aveau în faţă nişte tineri politicieni care în câteva zile au făcut curăţenie în locurile noastre preferate pentru grătare: Vlădeşti, Malul Alb şi Barajul din Cartierul Nord. Ce să mai, Adi Panduraşu şi colegii săi sunt mişto, aş putea spune chiar cei mai cool… şi… cam ajunge cu pupinturismele.

Revenind la lucruri mai neserioase, spuneam că acţiunile TNL au avut succes. Exact, şi nu doar pentru că prima acţiune de ecologizare a fost susţinută de nu mai puţin de 20 de tineri liberali, iar în scurtă vreme acestora li s-au alăturat şi alţii. De asemenea, râmnicenii prezenţi la grătare în zonele de acţiune alte TNL au lăsat micii la prăjit şi berile la fiert şi au pus şi ei umărul la treabă. Bine că nu ne-am nimerit pe acolo, că de ruşine tot trebuia să facem şi noi ceva.
Mesajul pe care au vrut să-l transmită tinerii liberali, susţine preşedintele Adrian Panduraşu, nu are nicio legătură cu campania pentru funcţia de primar al Râmnicului a liberalului Ion Nicolae, ci „urmăreşte conştientizarea opiniei publice asupra importanţei conservării mediului în care trăim, muncim şi ne distrăm”. Foarte frumos!
Cu toate că nu s-a dorit crearea unei legături între acţiunile de ecologizare ale reprezentanţilor TNL şi campania lui Nicolae, candidatul liberal a fost aproape de colegii săi în fiecare zi de lucru. „Nu vrem să scoatem în evidenţă faptul că Primăria sau ADP nu şi-ar face treaba. Primăria nu trebuie să facă totul, scuzaţi expresia, să vină să ne şteargă şi la fund!”, a mai adăugat Panduraşu, care intenţionează să dea o amploare şi mai mare acţiunii pe care a declanşat-o luna trecută. Preşedintele tinerilor liberali intenţionează să realizeze un parteneriat cu firma de salubritate URBAN SA, pe care o consideră cea mai serioasă în acest domeniu. În colaborare cu URBAN, tinerii liberali vor amplasa câteva tomberoane în zonele deja ecologizate, astfel încât râmnicenii care ies la iarbă verde să nu se mai plângă că nu au unde să pună deşeurile. Pe viitor, tinerii liberali ar putea desfăşura acţiunile de ecologizare împreună cu reprezentanţii Tineretului România Mare. Nicolae Pătru, liderul PRM Vâlcea, s-a oferit să trimită şi el câţiva juniori alături de TNL.
O altă acţiune pe care o au în vedere tinerii din PNL se referă la urmărirea modului în care personalul din spitale îşi face treaba. Panduraşu mai spune că, indiferent de ce ar putea spune unii şi alţii, scopul acestor campanii este unul nobil. Liderul TNL susţine că nu-l interesează funcţiile, iar politica reprezintă pentru el un hobby. El s-a arătat convins că Ion Nicoale nu are nevoie de tinerii liberali pentru a convinge electoratul să-l voteze.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button