Diverse

Vila lui Ceauşescu de la Olăneşti şi Hotelul Cindrelul, considerate rentabile de Traian Dobrinescu

Dintre actualele imobile ce aparţin Regiei Autonome a Proprietăţilor Protocolului de Stat, Sucursala Olăneşti, doar două sunt considerate cu adevărat profitabile de către directorul acestei instituţii, Traian Dobrinescu. În cadrul unei emisiuni TV, Dobrinescu a spus că doar vila de protocol de la Băile Olăneşti şi Hotelul Cindrelul din Păltiniş sunt cu adevărat rentabile şi ar putea fi păstrate pe mai departe în portofoliul RAPPS. Acesta a declarat că la vila de la Olăneşti vor fi făcute o serie de investiţii, printre care o piscină şi un teren de tenis, iar la Hotelul Cindrelul, modernizările deja demarate vor crea posibilitatea de a se atinge un grad de ocupare de 95%. Despre acest hotel, Dobrinescu a mai spus că reprezintă una dintre cele mai moderne baze hoteliere din zona montană.

În portofoliul sucursalei Olăneşti a RAPPS se mai află vila de protocol de la Bujoreni, vila de la Miceşti (judeţul Argeş), nava Danubius şi 5 hectare de teren la Săvârşin. În ceea ce priveşte soarta unora dintre aceste proprietăţi, deja se cunoaşte faptul că urmaşii vechilor proprietari au introdus acţiuni în instanţă pentru recuperarea moştenirilor.
Spre finalul emisiunii, Traian Dobrinescu a dezvăluit faptul că fiul său, Tudor, este doctorand la Sorbona, teza sa fiind dezvoltată pe Dreptul Concurenţei. 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button