Liga V

Flacăra 2005 Horezu se înscrie în Liga a V-a

• echipa antrenată de Vicenţiu Marinescu va deveni „satelitul” grupării Minerul Berbeşti

Vicenţiu Marinescu antrenează la Horezu o echipă de juniori cu care-a participat inclusiv în campionatele juvenile organizate anul trecut de AJF Vâlcea. Pentru că între timp tinerii fotbalişti au crescut, era nevoie ca aceştia să aibă parte de o nouă provocare. Şi nu se putea un plan mai bun decât acela de a-i arunca pe „mânji” direct în febra unor competiţii oficiale de seniori. În acest sens, Flacăra 2005 Horezu, căci despre această echipă este vorba, va participa din această vară în Liga a V-a. Mai mult decât atât, se intenţionează ca trupa din Horezu să devină „satelitul” grupării Minerul Berbeşti, acolo unde Vicenţiu Marinescu a apărat în sezonul trecut.

„Echipa va fi formată din juniori de la Horezu, născuţi în anii 1990, 1991 şi 1992. Sunt vreo câţiva care merită să joace într-un cadru organizat, nu la nivel juvenil unde sunt şi aşa foarte puţine echipe”, ne-a vorbit Vicenţiu Marinescu.
Graţie excelentei colaborări dintre acesta şi oficialii echipei din Berbeşti, la „satelitul” Flacăra 2005 Horezu vor ajunge şi cinci jucători din trupa lui Vasile Ilinca. Gruparea pregătită de Vicenţiu Marinescu îşi va juca meciurile de acasă pe terenul II din Treapt, care-a beneficit recent de o recondiţionare.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button