Politica

Dumitru Crăciunescu şi fraţii Boromiz, posibili candidaţi PD pentru Parlament

Pe lista PD Vâlcea pentru alegerile din 2008 privind Senatul şi Camera Deputaţilor vor putea candida şi vâlceni care se bucură de o imagine foarte bună în judeţ şi care încă nu au adeziune la acest partid. Cu alte cuvinte, pentru parlamentare vor putea candida şi alţii decât membrii PD, în condiţiile în care aceştia se bucură şi de susţinerea partidului şi sunt foarte cunoscuţi în judeţul Vâlcea. Acest lucru va fi posibil o dată cu adoptarea votului uninominal. Printre preferaţii preşedintelui PD Vâlcea, senatorul Dorel Jurcan, se numără oameni de afaceri cunoscuţi, cum sunt Dumitru Crăciunescu şi fraţii Boromiz.
Dorel Jurcan nu exclude nici posibilitatea ca în preajma alegerilor locale de anul viitor să fie recrutaţi primari de la alte partide, pentru a candida în vederea câştigării de noi mandate.

Unul dintre aceştia primari este cel al oraşului Călimăneşti, Ilie Amuzan, care a câştigat alegerile din 2004 pe listele PSD. Jurcan este de părere că o dată înscris în PD, Amuzan are şanse foarte mari de a ieşi din nou primar. Şeful PD Vâlcea recunoaşte că oamenii săi au întocmit deja liste cu nume în vederea constiturii unei echipe de conducere a instituţiilor din judeţ, în contextul în care PD va câştiga alegerile de anul viitor. Jurcan spune că PD Vâlcea dispune de oameni suficienţi pentru acoperirea tuturor posturilor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button