Administratie

VIP-urile şi-au dat întâlnire la ştrand

Imediat după raportul primarului, toată lumea bună a Râmnicului s-a deplasat la Ştrandul Ostroveni, pentru a asista la inaugurarea oficială a acestuia. Politicieni, oameni de afaceri şi şefi de instituţii au stat la terasă, au servit un mic şi-o bere şi au ascultat melodiile cântate de taraful tocmit de primarul Mircia Gutău. Ca şi anul trecut, evenimentul a fost unul monden, creând cadrul unor discuţii lejere.
Mai în glumă, mai în serios, ştrandul din Ostroveni a devenit un punct de atracţie pentru râmniceni în urma lucrărilor de modernizare care s-au efectuat aici.

În cursul anului trecut au fost achizţionate şi amplasate 49 de duşuri, ale căror cabine au fost placate cu faianţă, a fost achiziţionată o instalaţie cu panouri solare pentru asigurarea apei calde, a fost înlocuită mâna curentă la bazinul cu apă sărată cu ţeavă de inox rezistentă la mediu coroziv, au fost efectuate reparaţii la grupurile sanitare, au fost înlocuite acoperişurile la baruri, s-au făcut reparaţii la pardoseli, zugrăveli şi tâmplăria barurilor, platforma barului a fost realizată din pavele, a fost montată o instalaţie de sonorizare. În acest an, primăria a efectuat noi lucrări la baza de agrement, prin modernizarea bazinului de apă pentru copii. Investiţia s-a ridicat la circa 10 miliarde lei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button