Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• Se anunţă un divorţ zgomotos în PNŢCD Vâlcea, datoită conflictului dintre liderii de la judeţ şi cei de la Rm. Vâlcea. Fiecare tabără vrea să tragă organizaţia într-o anumită direcţie iar acest lucru nu se poate încheia decât cu o ruptură.

• Tot mai mulţi pesedişti se declară extrem de supăraţi din cauza faptului că din cauza candidaturii lui Ion Matei la Primăria Râmnicului, partidul nu va mai reuşi să ia vreun consilier în 2008.

• Se pare că puţini sunt aceia care mai doresc fuziunea Apavil şi Acvarim. Dacă din partea Apavil lucrurile par a fi OK, nu acelaşi lucru se poate spune despre Acvarim, unde interesele personale sunt mai importante decât cele publice. Aşa se întâmplă când vine vorba de scaune, de prime de conducere…

• Un consilier local democrat ar putea renunţa începând cu anul viitor la funcţia de membru PD. Acesta este nemulţumit de prestaţia conducerii judeţene în anumite momente importante din ultimii doi ani.

• Se pare că autorul fluturaşilor de la USG este nimeni altul decât fostul director al societăţii, Florin Bălan. Chiar şi mulţi dintre colegii săi democraţi sunt convinşi de acest lucru.

• Consilierul local PRM Marian Popescu ar vrea să fie ales preşedinte la Rm. Vâlcea fără nici un contracandidat, doar pentru că este cel mai frumos şi mai deştept. Nu ştim de ce îl deranjează atât de tare Ion Nuică însă bănuim că este vorba doar de teama pierderii unei funcţii…

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button