Politica

Bairam cu Băsescu la fosta vilă a lui Ceauşescu

• Băsescu i-a convocat la vila lui Ceauşescu de la Olăneşti pe Anuţa Handolescu, Mircia Gutău, Dorel Jurcan şi Ana Maria Pătru • preşedintele a băut whisky şi era să adoarmă în timpul mesei

Vineri seara, Vila de Protocol de la Olăneşti a primit oaspeţi neaşteptaţi, în persoana preşedintelui Traian Băsescu şi a soţiei acestuia. Vizita lui Băsescu a fost una neoficială, şeful statului nedorind să atragă atenţia presei. Probabil că cititorii noştri doresc să afle ce căuta de fapt preşedintele la vila lui Ceauşescu. Ei bine, nimic deosebit. Omul se simţea foarte obosit şi a decis că la Olăneşti poate găsi ceea ce-i lipseşte. Drept urmare, Băsescu a decis să se îmbăieze timp de 3 ore în piscina vilei după care a pus mâna pe telefon şi i-a chemat la masă pe prefectul Anuţa Handolescu, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, preşedintele PD Vâlcea, Dorel Jurcan şi pe… Ana Maria Pătru, promovată în urmă cu câteva luni ministru secretar de stat la Autoritatea Electorală Permanentă.

Masa, asezonată cu whisky (cum putea lipsi licoarea preferată a preşedintelui) şi vin Sauvignon Blanc, s-a prelungit până la ora 22:30. Discuţiile au fost relaxate, însă surse demne de încredere ne-au informat că preşedintele nu s-a putut abţine să-şi exprime nemulţumirea faţă de modul în care PD reacţionează în ultima vreme la diversele provocări politice. În rest, Băsescu s-a interesat de felul în care merg lucrurile în politica vâlceană şi chiar a glumit cu oaspeţii săi pe marginea rezultatelor destul de slabe înregistrate de PD Vâlcea la referendum. Unul dintre cei care au luat masa cu preşedintele ne-a spus că acesta era extrem de obosit şi chiar picotea la masă. Deşi iniţial părea destul de hotărât să participe la târgul de la Horezu, şeful statului s-a răzgândit şi după ce şi-a petrecut noaptea la Olăneşti, a plecat către Alba Iulia.   O.H.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button