Diverse

Pintilie, preşedintele „muci”

Miercurea trecută, la semifinalele Cupei României, „talibanul” Pintilie şi-a arătat încă o dată faţa deloc plăcută. Un protocol organizat pe banii echipelor sau probabil dintr-o sponsorizare apărută din senin şi păstrată sub mare secret, a fost cel mai bun prilej pentru „şefuleţul” de la AJF să-şi dea din nou în petic. Licoarea lui Bachus a fost mai tentantă pentru Pintilie decât amărâtele acelea de semifinale, pentru care ar fi trebuit să răspundă în mod direct prin calitatea pe care o are. Seara l-a prins aşa cum poate şi-a dorit: cu ochii înceţoşaţi, lipit de un gard, încercând să caute un sprijin între amicii de la AJF, pentru a nu pica lat pe teren. Dar culmea, cam toţi s-au ferit să-i dea o mână de ajutor, de frică să nu fie filmaţi într-o ipostază jenantă. Sau poate pentru a nu fi asociaţi cu şeful lor beat „muci”. Când a simţit că gaşca se răspândeşte, prietenos din fire, Pintilie s-a arătat interesat ca toată lumea să nu plece de la teren fără să-i spună că s-a simţit bine. „Domnilor, hâc, mai staţi, hâc, nu plecaţi, hâc, mai avem friptură! Hâc!”, îşi implora „talibanul” amicii.

Cică la meciurile din semifinale, toţi observatorii din fotbalul judeţean au avut de făcut câte un raport legat de prestaţia arbitrilor, iar apoi între toate urma să se facă o comparaţie. Sarcină precisă de la Pintilie! Observatorii şi-au îndeplinit conştiincioşi treaba, dar rămâne de văzut cine a putut să mai fie în stare să-i corecteze. De Pintilie nici nu mai poate fi vorba, atâta timp cât preşedintele AJF Vâlcea s-a chinuit cu greu să rămână în picioare până la final, atâta timp cât ochii lui nu mai băteau nici până la 10 metri în faţă, darămite să mai poată cuprinde un teren întreg.
Zice-se că marele chef va continua pe 6 iunie la Drăgăşani. După finala Cupei. Să vezi atunci bairam! Iar dacă lumea nu se va sătura vor urma alte şi alte chermeze. Că numai aşa merge bine fotbalul judeţean! E jale domnilor, e jale!
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button