Liga II

Pană nu pleacă de la CSM

Nici nu se încheiase bine meciul cu cei de la Unirea Dej şi antrenorul Costel Pană a început să se gândească la meciul de la Timişoara. Acest lucru s-a datorat în primul rând cartonaşelor galbene încasate de Lepădatu şi Moţ, aceştia fiind automat suspendaţi pentru meciul cu Poli II.
Referitor la meciul disputat sâmbătă în compania „lanternei roşii” a clasamentului, Costel Pană a spus: Pot spune după acest meci că sunt parţial mulţumit de joc şi mai mult de rezultat. Am făcut o primă repriză slabă, chiar foarte slabă, şi asta s-a datorat în primul rând unei vechi metehne a jucătorului român. Când joci cu ultima clasată crezi că jocul e câştigat înaintea de începerea lui, iar acest lucru poate să te coste.

Deşi am reuşit să marcăm doar o dată după pauză, evoluţia noastră a fost mult mai bună faţă de ceea ce am arătat în prima parte, iar rezultatul este unul meritat.”
În ultima perioadă, odată cu apropierea sfârşitului de campionat s-au înmulţit zvonurile care îl dau pe Costel Pană ca şi plecat de la Vâlcea. Pentru a şti exact care este adevărul l-am rugat pe antrenorul CSM-ului să ne confirme sau să ne infirme ceea ce se scrie prin presă sau se aude prin tribună, la meciuri. Actualul antrenor al „municipalilor”, ba era dat pe la Botoşani, ba pe la UTA sau ultima variantă vehiculată este că va antrena prin Emirate. „Vă spun sincer că aceste zvonuri au ajuns şi la mine şi vă asigur că nu este nimic adevărat. Sunt pure invenţii aşa-zisele oferte pe care le am de la Botoşani, UTA sau din Emirate. Mai am contract cu CSM Rm. Vâlcea încă doi ani şi vreau să-mi onorez angajamentul până la final. Dacă era să mă contacteze cineva, informam imediat conducerea clubului, dar nu s-a pus niciodată această problemă. Probabil, sunt câteva persoane care mă vor plecat de la această echipă şi de aceea încearcă prin orice mijloace să intoxice opinia publică şi în special pe suporterii acestei echipe. Repet, mai sunt câteva probleme de pus la punct în privinţa următorilor doi ani, dar eu zic că se vor rezolva şi voi rămâne în continuare” – a conchis Costel Pană.
Romulus Dumitru

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button