Politica

„Traian Băsescu nu a învăţat nimic din referendum”

Preşedintele PAS, Constantin Rotaru crede că PD face aceleaşi greşeli ca PSD: se umflă prea tare în pene şi riscă să piardă contactul cu realitatea. „Prima reacţie a PD şi a lui Traian Băsescu ne dovedeşte că nu vor să înveţe nimic din ce a vrut să însemne acest referendum. PSD a pierdut alegerile din 2004 din două motive: lupta pentru putere din interiorul partidului şi grandomania unor lideri, manifestată pe parcursul celor 4 ani de guvernare. Aşa că, atenţie amatorilor! Trebuie să spun faptul că îmi pare foarte rău că Traian Băsescu nu este cinstit în demersul său – lupta împotriva corupţilor, a băieţilor deştepţi şi a clasei politice din care face parte.

Spun că nu e corect pentru că altfel aş fi primul care l-ar susţine fără nici un fel de limite, având în vedere faptul că lupta împotriva hoţilor, a corupţilor şi mincinoşilor reprezintă începutul pentru construcţia societăţii socialiste. Ar fi interesant să vedem cum arată comunistul Băsescu ca luptător anticomunist feroce şi în acelaşi timp constructor al socialismului în România post-decembristă. Acesta nu e motivul pentru care nu îl credem. În ceea ce priveşte perioada care va urma, este clar că Traian Băsescu şi-a reluat locul de făuritor de crize – vezi declaraţia „Ţigancă împuţită!” iar partidele promotoare ale referendumului se vor sfâşia în interiorul lor. În ceea ce priveşte PD, s-ar putea să se umfle în pene de aşa natură încât să se poată dezumfla tot atât de repede”, ne-a declarat Constantin Rotaru.

Întâlniri cu ambasadorii Cubei şi Venezuelei

În perioada imediat următoare, preşedintele PAS, Constantin Rotaru va avea două întâlniri cu ambasadorii unor state din America Latină. Astfel, Rotaru se va întâlni miercuri, 23 mai cu ambasadorul Cubei la Bucureşti, Excelenţa Sa Manuel Ismael Hermida Medina, iar săptămâna viitoare cu ambasadorul Venezuelei, Excelenţa Sa, Margot Marquez Garcia. Ambele întâlniri vor avea loc la sediul PAS din Bucureşti şi se vor desfăşura în prezenţa unei numeroase delegaţii a partidului. Constantin Rotaru ne-a explicat şi motivul care stă la baza celor două întâlniri: „Vrem să aflăm mai multe informaţii despre ceea ce se întâmplă în America Latină. În ceea ce priveşte Venezuela, este cunoscut faptul că preşedintele acestei ţări, Hugo Chavez este socialist şi a luat în ultima vreme o serie de măsuri pentru populaţie”.  O.H.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button