Diverse

Emil Zaharioiu a primit nota 4 din partea observatorului Ion Bivolaru

Săptămâna trecută, supărat pe faptul că la meciul cu Oltul Ioneşti din deplasare, un jucător al echipei sale fusese accidentat grav (călcat pe testicule şi internat de urgenţă în spital) fără ca arbitrul de centru al partidei să ia vreo sancţiune împotriva făptaşului, primarul comunei Bărbăteşti, Constantin Banacu, a ţinut să înfiereze în termeni duri prin intermediul publicaţiei noastre agresivitatea celor de la Ioneşti. În acelaşi articol, a apărut şi numele observatorului acelui meci, Ion Bivolaru, cel despre care s-a spus că n-ar fi relatat întocmai cele petrecute la jocul respectiv.

Ne-am interesat însă la AJF Vâlcea şi am aflat că în raportul său de observare, Bivolaru a surprins în detaliu incidentul cu pricina, iar centralului Emil Zaharioiu i-a acordat un calificativ pe măsură pentru prestaţia slabă. 
De altfel, însuşi observatorul Ion Bivolaru ne-a oferit în plus şi câteva amănunte legate de meciul de la Ioneşti: „Într-adevăr, Emil Zaharioiu a arbitrat prost acel meci, iar la capitolul disciplină i-am şi dat nota 4! A tolerat vulgaritatea, a trecut prea uşor cu vederea atitudinea nesportivă a jucătorilor. Faza despre care se aminteşte s-a petrecut în minutul 31, însă până în minutul 48 cei de la AS Bărbăteşti n-au făcut înlocuirea. De ce? Pentru că probabil au sperat că jucătorul îşi va reveni până la urmă. Dobra de la Ioneşti l-a lovit intenţionat, asta e clar, pe fotbalistul celor din Bărbăteşti. Pentru a calma spiritele, la pauză, i-am luat pe cei doi căpitani de echipă deoparte şi le-am cerut să fie fair-play, să nu mai tolereze jocul dur, le-am spus că voi consemna totul în raport!”.
„Am o demnitate, am încercat să fiu corect şi cred că am fost corect. Eu, ca observator, trebuie să fiu obiectiv şi imparţial faţă de cele trei echipe: gazde, oaspeţi şi arbitri. Le-am cerut tuturor să respecte regulamentul”, a încheiat Bivolaru.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button