Liga IV

Victorie la limită pentru echipa primarului Şerban

Deşi n-au fost însoţiţi la meci de primarul Şerban, jucătorii Luncavăţului din Popeşti au avut grijă să-şi facă datoria pe terenul celor de la Topologul Nicolae Bălcescu. În sensul că au reuşit să obţină toate cele trei puncte din această confruntare. Totuşi, în ciuda rezultatului, aceştia au admis că n-au jucat extraordinar, dar au avut noroc. Au câştigat la limită, cu 1-0, graţie golului înscris încă de prin minutul 15 de antrenorul-jucător, Alex Pătraşcu. A fost o centrare din corner, respinsă la marginea careului de unde Pătraşcu a şutat sub bară.

Prin minutul 30, conform spuselor celor de la Luncavăţul, au marcat şi gazdele, dar golul le-a fost anulat de centralul Hoarcă, ce a acordat lovitură liberă pentru oaspeţi pentru un presupus fault în atac. „Eu cred că a fost gol valabil pentru Topologul. A greşit Hoarcă. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el în acest meci, dar a arbitrat slab”, ne-a spus, surprinzător, un jucător al echipei oaspete, ce a fost avantajată de pe urma acestei decizii. Totodată, acesta a dorit să facă precizarea că, dacă Hoarcă şi celălalt asistent au arbitrat slab, Raluca Ceauşu a avut o prestaţie de apreciat. Referitor la joc, cum spuneam, gazdele au dominat, au avut câteva ocazii, unele din lovituri libere pe care le-a executat, însă, imprecis, Vali Badea, sponsorul celor de la Topologul. Iar popeştenii au pus probleme pe contraatac. Meciul se putea termina prost pentru ei dacă n-ar fi fost şi tânărul portar Băiaşu ce le-a scos vreo 3-4 mingi de gol. Au avut noroc şi pentru că vreo 15 minute au jucat în inferioritate numerică după ce arbitrul l-a eliminat pe celălalt Pătraşcu, Ionel, după ce i-a dat al doilea galben. „A recunoscut şi Raluca Ceauşu. A fost mai întâi fault în atac, Hoarcă n-a dat, aşa că jucătorul nostru a vrut să oprească atacul şi a faultat. I-a dat al doilea galben şi roşu”, s-au plâns oaspeţii. Au reuşit totuşi să reziste până la capăt aşa că au plecat de la Nicolae Bălcescu învingători.

Întâi meseria, apoi plăcerea
Sima a alergat 7 kilometri la „Marşul Poştaşilor” după care a jucat pentru Luncavăţul

Unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai Luncavăţului, Cătălin Sima, în ziua meciului cu Topologul Nicolae Bălcescu a avut de onorat o competiţie legată de serviciu. A trebuit să participe la întrecerea organizată an de an de ceva timp încoace ce este semnificativ denumită „Marşul Poştaşilor”, întrecere care acum s-a nimerit chiar în ziua în care avea de jucat un meci de campionat cu echipa sa, Luncavăţul. Astfel, ca să împace şi „capra şi varza”, a mers mai întâi la „Marşul Poştaşilor” ce s-a desfăşurat în parcul Zăvoi, iar apoi a mai jucat şi fotbal. În speţă, a alergat 7 kilometri, a terminat concursul pe locul 4 (asta după ce a fost, oarecum, descalificat – a terminat pe 3, dar i-au dat locul unui alt poştaş, organizatorii motivând că Sima a alergat şi nu a mărşăluit, aşa cum ar fi trebuit), iar pe urmă s-a dus şi a jucat 90 de minute pentru Luncavăţul. Şi nu mai e chiar la prima tinereţe. Asta da dovadă de ambiţie!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button