Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• Conservatorii vâlceni sunt cu ochii pe politicienii din ate partide dispuşi să li se alăture. Este şi cazul consilierului judeţean pesedist Constantin Pârvu, totodată lider al CNSLR Frăţia. Numele acestuia a fost luat în discuţie de conducerea organizaţiei Vâlcea a PC, vizavi de posibilitatea înregimentării acestuia. Conservatorii ar avea numai de câştigat de pe urma acestei achiziţii, numai dacă stăm şi ne gândim la voturile câtorva mii de sindicalişti vâlceni…

• Hârtia pe care preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Buşe spunea că o va scoate imediat după Paşti pentru a demonstra cine este cu adevărat peremistul Nicolae Pătru, nu este altceva decât un fax trimis din Austria de reprezentanţii firmei Strabag, care ar face o legătură directă între şeful PRM Vâlcea şi RAJDP. Mai exact, documentul cu pricina ar demonstra că Pătru intenţiona să dea pe tavă regia acestei firme.

• Se spune că unul dintre şefii liberali de instituţii ar fi încasat un comision de vreo 800 milioane lei vechi de la reprezentanţii unui mare centru comercial din Râmnic, în schimbul bunăvoinţei în ceea ce priveşte construirea acestuia.

• Fiul aceluiaşi director a făcut în urmă cu circa două săptămâni un grav accident de circulaţie în zona Traian a Râmnicului. Conducându-şi neatent scuterul, beizadeaua cu pricina a intrat pe contrasens şi a izbit violent o Dacie. Toată afacerea s-a muşmalizat rapid, datorită intervenţiilor inspirate ale tătucului.

• Cei cinci membri ai Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea au toate motivele să fie mulţumiţi. Fiecare dintre ei va primi lunar peste 10 milioane de lei vechi, adică 10% din indemnizaţia directorului general Nicolae Vălimăreanu.

• Viorel Popescu se gândeşte foarte serios să cloneze River Plaza Mall într-unul dintre oraşele din judeţele învecinate. Evident, pentru a-l vinde după câteva luni cu un profit de 100%.

• Peremistul Nicolae Pătru îl acuză pe consilierul municipal PD, Octavian Adam că şi-a făcut o construcţie în faţa Spitalului Judeţean, cu un grad de ocupare de 100%. Peremistul este supărat şi pe alţi consilieri municipali democraţi pentru faptul că şi-au ridicat construcţii în Râmnic, fără să respecte toate normele legale.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button