Liga V

Fotbalul a renăscut la Suteşti

Înscrisă în campionat la începutul acestui retur, pe locul lăsat liber după fuziunea dintre Victoria Frânceşti şi Steaua Mânăstireni, echipa din sudul judeţului Inter Suteşti a avut în cele şapte meciuri pe care le-a jucat până acum în Seria a II-a o comportare destul de bună. Jucătorii lui Marian Pătruşcă au acumulat deja 11 puncte, adunate din trei victorii şi două partide terminate la egalitate. Graţie acestor rezultate care merită remarcate, în clasamentul seriei, neoficial (pentru că rezultatele suteştenilor în fond nu contează în economia campionatului), Interul ocupă locul 12, deasupra unor formaţii care au luat startul încă din toamna trecută – Viitorul Foleşti (8 puncte acumulate) şi Sportul Genuneni (7 puncte).

Ultima ispravă a celor din Suteşti s-a petrecut chiar la finele săptămânii trecute, mai precis duminică, 29 aprilie, când au jucat la Viitorul Olanu, una dintre grupările fruntaşe ale seriei. „Interiştii” au strâns bine rândurile şi au încheiat meciul respectiv la egalitate (2-2).
Tânăra şi ambiţioasa echipă din Suteşti, care are în componenţă, printre alţii, chiar jucători născuţi în anul 1992, promite să devină aşadar o veritabilă pepinieră şi rampă de lansare pentru talentele din sudul judeţului. Iar Marian Pătruşcă, cel ce se ocupă îndeaproape de destinele acestei grupări, ne-a declarat că de mulţi dintre jucătorii pe care-i are în lot acum se va mai auzi cu siguranţă peste câţiva ani.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button