Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

ŞTIRI – administraţie

Lucrările pe strada Lespezi şi în târgul de la Goranu, în curs de finalizare

În această perioadă sunt în curs de finalizare lucrările de reabilitare de pe strada Lespezi, al căror executant desemnat prin licitaţie este firma Forconcid. Lucrările au constat în asfaltarea părţii carosabile şi a trotuarelor, bordurare, precum şi ridicare la cotă a căminelor de canalizare. Reabilitarea a afectat o lungime de aproximativ 2 kilometri din reţeaua stradală din această zonă. De asemenea, lucrările la zona unde se desfăşura târgul de vechituri din Goranu sunt în plină desfăşurare, constructorul care se ocupă de reamenajare finalizând acoperirea canalului din imediata vecinătate a târgului.

De asemenea, s-au mai făcut lucrări prealabile în vederea asfaltării zonei. În etapa următoare, se va monta un gărduleţ de protecţie de-a lungul digului care să îl separe de restul zonei şi se vor monta wc-uri ecologice. Potrivit primarului Gutău, târgul de la Goranu ar putea funcţiona din nou în această locaţie în aproximativ două săptămâni. Vineri, primarul Râmnicului a mai anunţat că pasajul de pe strada Dacia va fi inaugurat în jurul datei de 10 mai, dar şi faptul că joia trecută, modernizarea primei jumătăţi din Piaţa Ostroveni a fost finalizată odată cu montarea noului mobilier specific şi mutarea în incinta închisă a comercianţilor care activau în această zonă. Deschiderea spaţiului comercial a fost primită cu mult interes de locuitorii Ostroveniului, care au dorit să îşi facă cumpărăturile în piaţa astfel modernizată. Săptămâna aceasta, executantul investiţiei va demara lucrările de modernizare a restului pieţei Ostroveni.

16 unităţi locative din Colonia Nuci vor fi repartizate peste o lună

Principalele probleme prezentate de cele 12 persoane care s-au prezentat joi, 25 aprilie, la audienţele ţinute de viceprimarul municipiului Constantin Monceanu au vizat locuinţele sociale şi asociaţiile de proprietari. În prima situaţie, viceprimarul Monceanu a prezentat stadiul realizării locuinţelor sociale de la Colonia Nuci, respectiv faptul că primele 16 unităţi locative vor fi repartizate peste aproximativ o lună, neuitând, în acelaşi timp, să menţioneze faptul că pentru aceste locuinţe sunt deja depuse aproape 100 de solicitări şi că la ele pot aspira doar cei care au domiciliul stabil în municipiu. În ceea ce priveşte problemele asociaţiilor de proprietari sau relaţiile unor locatari cu acestea, s-au dispus mai multe verificări la faţa locului din partea serviciului de specialitate din cadrul Direcţiei Gospodărie Comunală şi din partea Corpului de Control al Primarului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button