Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Venituri de 170 milioane lei la bugetul general consolidat al statului

Faţă de perioada similară a anului trecut, încasările au fost mai mari cu 14 mil.lei, respectiv 9,04%

În trimestrul I 2007, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea a intensificat activitatea de administrare a veniturilor statului cu prioritate pentru extinderea şi diversificarea modalităţilor care vizează îmbunătăţirea comportamentului fiscal al contribuabililor, creşterea gradului de conformare la plata voluntară a acestora şi sporirea pe această cale a veniturilor colectate la bugetul general consolidat al statului. Astfel, la 31 martie a.c., la nivelul judeţul Vâlcea, încasările totale la Bugetul general consolidat al statului erau de 170 de milioane de lei. 

„Comparativ cu perioada similară a anului trecut, în trimestrul I 2007, încasările la nivelul judeţului Vâlcea au fost mai mari cu 14 mil.lei, respectiv 9,04%, creşteri mai însemnate ale veniturilor fiind consemnate la bugetele asigurărilor sociale de stat şi ale asigurărilor sociale de sănătate. În acest context, apreciez comportamentul fiscal al celor 21.561 contribuabili administraţi de DGFP Vâlcea, gradul de încasare a obligaţiilor de plată curente declarate de aceştia fiind de 92,66%. Totodată, evidenţiez preocupările pentru diminuarea arieratelor rămase în sold la 31 decembrie 2006, prin măsurile aplicate acestea reducându-se cu 23,9 mil.lei. În perioada următoare, vom acţiona pentru creşterea eficienţei şi calităţii actului fiscal, aplicând un tratament echitabil, nediscriminatoriu operatorilor economici, promovând un parteneriat real în relaţia directă cu contribuabilul, astfel încât să realizăm cu profesionalism misiunea instituţiei noastre, care aplică în teritoriu, în mod unitar, Strategia şi Programul Guvernului în domeniul Finanţelor Publice pentru înfăptuirea reformei fiscale” – a declarat ec. Gheorghe Gogîrnoiu, directorul executiv al DGFP Vâlcea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button