Liga I

Haos în Bănie

De zece etape Universitatea nu a mai bătut pe nimeni în Liga 1. Mai mult decât atât, elevii lui Fane Stoica au avut câteva eşecuri de-a dreptul ruşinoase, la scor, care i-au scos din minţi nu doar pe suporteri, ci şi pe oficiali. În tentativa disperată de a scoate corabia la liman, Geolgău şi Cristescu au demisionat săptămâna trecută pentru a-l sili pe Stoica să plece, dar antrenorul a fost toată ziua la pescuit, neinteresat de ce se întîmplă la echipă. Situaţie e aproape incredibilă la Universitatea. Nici unul dintre oficialii olteni nu îl mai vrea la echipă pe Ştefan Stoica.

Ieri, toată lumea aştepta ca antrenorul să-şi anunţe plecarea. „Bomba” care a anunţat că „Mourinho” nu mai este dorit a căzut încă de sâmbătă seara. „Voi cere patronului să ia în calcul schimbarea antrenorului pentru că ne îndreptăm spre liga secundă”, a spus preşedintele Gheorghiţă Geolgău.
Fostul translator al lui Oleg Protasov şi al lui Ioan Andone nu a priceput însă mesajul. Ori s-a făcut că nu a priceput, jucându-se astfel cu nervii conducătorilor, care aşteptau cu sufletul la gură ca Stoica să-şi înainteze demisia. Remarcând că „Mourinho” nu se simte, ieri după prânz, preşedintele Geolgău şi „vicele” Cristescu şi-au pierdut răbdarea şi au făcut o mutare-surpriză, demisionând ei! „Nu are nici o treabă cu antrenoratul şi nu vrem să fim părtaşi cu el la a doua retrogradare a Craiovei”, ar fi spus unul dintre cei doi. Interesant este că în vreme ce oficialii fierbeau în suc propriu, Fane Stoica era pe baltă, la pescuit. A ajuns în Craiova aseară târziu şi a dormit liniştit. Azi se va prezenta la antrenament ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Vine Săndoi

Surse din cadrul clubului craiovean susţin că s-a găsit deja soluţia pentru înlocuirea lui Ştefan Stoica. În cazul în care „Mourinho” va pleca în cele din urmă, cel care va prelua postul său va fi Emil Săndoi. Acesta a negat ieri că a fost contactat de craioveni, dar a precizat că ar fi onorat să revină la Universitatea. „Nu cred însă că e posibil din cauză că sunt sub contract cu FRF”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button