Politica

Directorii liberali de instituţii uită să-şi achite cotizaţiile

O parte din şefii de instituţii liberali care au ajuns în posturi datorită sprijinului PNL, au uitat acum de partid şi nu mai au chef să-şi plătească la timp cotizaţiile. Acestea reprezintă circa 10% din salarii.
În mod normal, în visteria PNL Vâlcea ar trebui să intre lunar circa 35 milioane lei, reprezentând cotizaţiile membrilor de partid care ocupă funcţii de conducere în diverse instituţii. La aceşti bani ar trebui să se adauge alte câteva zeci de milioane de lei din partea membrilor simpli. Realitatea demonstrează însă că mulţi dintre liberalii „ajunşi” uită cu lunile sau chiar cu anii să-şi plătească obligaţiile către partid. „În Delegaţia Permanentă s-a luat hotărârea ca directorii liberali să plătească 10% din salariu la partid.

La Vâlcea, trei sferturi sunt restanţieri de luni de zile şi au uitat de partidul care i-a pus pe funcţii. În afară de cotizaţii, nu am cerut nici unui director liberal să plătească ceva la partid din banii instituţiilor. I-am întrebat de ce nu sunt la zi cu plata cotizaţiei; au ridicat din umeri”, spune preşedintele PNL Vâlcea, Emilian Frâncu în legătură cu acest subiect.  • O.H.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button