Diverse

„Marele” Neacşu – acest „mic” Ţarălungă!

Vicepreşedintele AJF Vâlcea, Viorel Neacşu, se află pe primele locuri în ceea ce priveşte numărul delegărilor primite ca observator la meciurile din Ligile a IV-a şi-a V-a. Până aici, nimic interesant, dar ceea ce ne-a atras în mod deosebit atenţia este că drăgăşeneanul a avut probleme serioase la două dintre ele, iar gurile rele spun că prestaţia sa a fost sub aşteptări (ne referim la meciurile Dinamo – Malaia şi Ioneşti – Olanu). La Dinamo a avut loc un scandal de pomină, în teren şi în tribună, iar vicele s-a făcut foc şi pară pentru că, vezi Doamne, l-a înjurat Lala, iar jucătorul din Malaia era marea problemă.

De asemenea, la Ioneşti, centralul Alin Croitoru a încasat un pumn, iar fotbalistul recalcitrant a primit suspendare doar pentru injurii. În plus, cum e posibil ca un observator, care mai e şi ditamai vicele la AJF, să nu aibă nici un fel de autoritate în faţa echipelor?
La recenta conferinţă de presă a lui Pintilie, şeful AJF şi-a apărat însă pe cât a putut vicele prieten din Drăgăşani: ba că nu a avut timp să vină la respectiva şedinţă pentru că lucrează, ba că omul e cinstit şi a scris tot în rapoartele sale, dar nu s-a putut lua nici o măsură pentru că membrii Comisiei de Disciplină au judecat blând! Dar adevărul e că până şi „marele” Neacşu e uneori un „mic” Ţarălungă! (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button