Diverse

Speriat de scandaluri, Pintilie a băgat echipele în şedinţă

Săptămâna trecută, după incidentele fără precedent care-au cuprins fotbalul judeţean, conducerea AJF Vâlcea s-a simţit obligată să demareze o serie de discuţii cu reprezentanţii echipelor din cele două eşaloane. Prima şedinţă de acest gen a fost destinată grupărilor din Liga a IV-a. La respectiva întrunire nu mai puţin decât 17 din totalul celor 18 cluburi participante şi-au trimis reprezentanţi. A absentat doar Flacăra Horezu.

„Discuţiile cu delegaţii din Liga a IV-a s-au purtat în general în jurul problemelor de arbitraj. Echipele s-au mai plâns de asemenea şi de calitatea observatorilor, care nu relatează ce se întâmplă la meciuri în rapoartele lor. Şi le-am spus că în anumite cazuri cu adevărat au dreptate”, a mărturisit Pintilie.

Marian Matei a cerut demisia lui Tomoiagă

La respectiva şedinţă, delegatul echipei Alma Lex Drăgăşani, Marian Matei, a cerut inclusiv demisia lui Grigore Tomoiagă din funcţia de şef al CJA Vâlcea. „Este opinia lui, nu o împărtăşim, dar atunci când cerem şi susţinem aceste lucruri trebuie să ne gândim în primul rând dacă omul are cu ce lucra. Sunt o grămadă de arbitri tineri şi se ştie că un arbitru nu se poate forma în câteva luni. Ca să dea rezultate şi să poată să ducă la bun sfârşit un joc greu e nevoie de mai mult timp”, a mai spus Pintilie.
După discuţiile cu echipele din Liga a IV-a, au urmat la rând şi reprezentanţii grupărilor din Liga a V-a.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button