Liga V

Pe aceeasi linie

Victoria Ştefăneşti – CSM Drăgăşani 1-7 (0-3)

 

Pe aceeaşi linie

La debutul într-un campionat, CSM Drăgăşani a avut un parcurs în care cel mai temut adversar a fost starea terenurilor, linia de clasament scoţând în evidenţă, excluzând aici satelitul Oltchimului – AS Mihăeşti, ca pe una din cele mai bune echipe, dacă nu cea mai bună din Liga a V-a. Meritul, în primul rând aparţine tinerilor jucători, mulţi la vârsta junioratului, conducerii tehnice dar şi celei administrative. Victoria Stefăneşti a încercat pe cât şi-a permis să pună probleme liderului dar cu trecerea timpului de joc a înţeles că sunt şanse minime ca aceasta să se realizeze. CSM-ul a reuşit acelaşi joc combinativ, aceeaşi disciplină, tactică iar rezultatul este unul normal, scoţând în evidenţă pofta de joc şi apetitul pentru a marca.

Au evoluat formaţiile:

Victoria Ştefăneşti: Panait M.- Nuţoiu, Panait I., Meleancă, Barbu, Panait, Lupu, Dimoiu, Gioadă, Boştină, Alexie. Au mai jucat: Stoica şi Zapciroiu.

CSM Drăgăşani: Vlada – Traşcă, Turică, Iana, Olteanu, Ziber, Stăvaru, Ciocea, Barbu, Sticlaru, Pîrvoiu. Au mai jucat: Târziu, Marinescu, Erciulescu, Stanciu.

A arbitrat la centru Lucian Floarea, ajutat la cele două linii de Criveanu şi Spătaru (toţi din Rm. Vâlcea). Observator AJF: Florin Nanu (Drăgăşani)

Sandu ŞOCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button