Liga IV

STIRI – Liga a IV-a

ŞTIRI – Liga a IV-a

 

 

Flacăra Horezu – Unirea Tomşani 11-0

 

Patru jucători au realizat dubla

 

Scorul etapei şi al campionatului până acum a fost realizat de Flacăra Horezu în disputa cu Unirea Tomşani. Pentru trupa lui Costel Chelcea au marcat de câtre două ori jucătorii mihai Buga, Negoi, Dina şi Pătularu, pe listă trecându-şi numele şi Porumbescu, Milosteanu şi Lucian Chiriţă cu câte un gol. Cel de pe urmă este fiul fostului arbitru Nae chirţă şi a marcat primul său gol la Divizia D.

Cozia Călimăneşti – Topologul N. Bălcescu 1-2

Gazdele, din nou fără un junior

A devenit obişnuinţă la Călimăneşti ca echipa Cozia să se facă din nou de râs. Pentru a doua oară consecutiv (unii spun că şi în prima etapă a fost la fel!), fosta trupă a fostului preşedinte Persu a început meciul în inferioritate numerică. Deşi l-au trecut pe raportul de joc şi pe cel de-al doilea junior obligatoriu în teren, acesta nu a avut la el actul de identitate aşa cum prevăd noile reglementări, astfel că gruparea de pe Valea Oltului a evoluat în inferioritate numerică tot meciul. Să mai spunem că toate cele trei goluri au fost marcate de oaspeţi! Ilinescu, cu un autogol, a deschis scorul, iar Nedescu a restabilit egalitatea înainte de pauză. Gabi Mirescu, în minutul 81, a înscris golul unei victorii meritate.

AS Şirineasa – Olteţul Zătreni 2-2

Punct preţios obţinut de o nou-promovată

După cum a început meciul de la Şirineasa, oaspeţii păreau victime sigure. Rachina a deschis scorul în minutul şapte al primei reprize, iar în startul părţii a doua, după alte şapte minute de şoc, a majorat diferenţa. Când P. Staicu a redus din diferenţă a fost semnalul că meciul nu era jucat la 2-0, aşa că trupa lui Dan Săraru s-a văzut egalată cu şapte minute înainte de final. Autorul golului, acelaşi Staicu. „Este o echipă masivă, solidă, ce poate face faţă oricărui adversar” – a spus profesorul Săraru despre Olteţul Zătreni.

CSM II Rm. Vâlcea – Luncavăţul Popeşti 2-0

Oaspeţii cu ratările, gazdele cu golurile

Putea fi 2-0 pentru oaspeţi în minutul 10 al partidei, însă jucătorii antrenaţi de profesorul Catargiu au irosit cele mai clare ocazii de gol. Mai întâi au ţintit bara, apoi, prin Cătălin Sima, au trimis în braţele portarului Udeanu. Pe fondul unei grave greşeli marca Fiştogeanu, apărarea popeştenilor a fost învinsă prima dată în minutul 14, iar diferenţa a fost majorată după pauză. Finalul partidei i-a avut pe cei de la Luncavăţul în atac, dar n-au reuşit măcar golul de onoare. Şi cei de la CSM II puteau mări diferenţa, dar păreau mulţumiţi de rezultat.

Minerul Berbeşti – Alma Lex Drăgăşani 1-1

Scorul a fost stabilit în prima repriză

Surpriza etapei a fost, indiscutabil, egalul de la Berbeşti. Puţin a lipsit pentru ca Minerul să câştige cu 3-0 prin neprezentarea adversarilor, drăgăşenenii ajungând târziu la meci. Aşa se face că jocul a început mult după ora oficială de start. În minutul 33 oaspeţii, prin Octavian Buniţă, au deschis scorul, iar în ultima fază de poartă a primei reprize a restabilit egalitatea I. Vlaicu. Meciul a fost unul pe contre, cu multă ambiţie, încins, dar în limita regulamentului, la acest joc nefiind arătat nici măcar un cartonaş galben, gazdele preferând să lupte pentru puncte numai cu mijloace sportive, iar oaspeţii apărându-şi rezultatul de egalitate fără să tragă de timp!

Sportul Rm. Vâlcea – Minerul Costeşti 4-1

„Vrăjală” a dat tonul victoriei noului lider

La meciul de la Bărbăteşti, surpriza startului de campionat din Divizia D, Sportul Rm. Vâlcea, a început în forţă şi după aproape 15 minute de joc, prin Adi Bunescu, cunoscut tuturor sub numele de „Vrăjeală” a deschis scorul. Floricu a majorat diferenţa după alte 10 minute, iar scorul primei reprize, 3-0, a fost stabilit de Pântea. Tot Pântea a fost cel care în repriza a doua, a marcat pentru 4-0. La acest scor trupa preşedintelui Cristan Manu a redus „turaţia” şi au permis „minerilor” să reducă prin Holtei cu câteva minute înainte de finalul partidei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button