Diverse

Activitate intensă a CJA Vâlcea

Această perioadă a fost destul de dificilă pentru arbitrii din cadrul Comisie Judeţene de Arbitri Vâlcea. Pe lângă meciurile din campionatele judeţene pe care a trebuit să le onoreze, să le „rezolve” într-o singură zi, „fluieraşii” din judeţul nostru, cei de categoria I şi a II-a au mai avut în program şi susţinerea testelor fizice. O serie a arbitrilor au dat deja probele săptămâna trecută, în timp ce stagiarii şi restanţierii le vor susţine în aceste zile. Totodată, pe lângă cavalerii fluierului de „Judeţ”, au mai fost testaţi fizic şi arbitrii de lot „B” şi „C”, însă ei şi-au demonstrat calităţile de atleţi duminică, 25 martie, la Craiova.

Tot atunci a fost programat şi examenul pentru obţinerea categoriei I ce s-a desfăşurat în Rm. Vâlcea şi la care au participat arbitri din judeţul nostru şi cele învecinate (Sibiu şi Argeş). În total 39 de arbitri, dintre care 20 de la Vâlcea. Acestea au fost motivele pentru care s-au şi programat într-o singură zi toate meciurile din campionatele judeţene.   
De altfel, în paralel cu cele menţionate, Comisia Judeţeană de Arbitri Vâlcea, prin preşedintele Grigore Tomoiagă, a început un nou curs de arbitri la care s-au înscris în jur de 25 de tineri, printre care se află şi 7 fete. Deocamdată, la primele cursuri au onorat cu prezenţa doar 4 dintre ele.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button