Liga Nationala

Tadici, nemultumit de programul meciurilor

Tadici, nemulţumit de programul meciurilor

 

Pentru prima oară după mai mulţi ani, FR Handbal a obligat cluburile feminine să-i suporte capriciile. Pentru că există un contract de transmisiuni live cu TV Sport, oficialii federaţiei de specialitate din Capitală au şi decis ca toate meciurile din Liga Naţională să se joace duminica. Au fost câteva voci răzleţe din handbal care au luat atitudine, dar hotărârea nu s-a mai schimbat. „Federaţia ne-a cam dat peste cap prin această hotărâre, de a juca meciurile din Liga Naţională duminica după amiaza. Astfel, week-end-ul fetelor este compromis. Nu au liber nici sâmbătă, nici duminică!”, recunoaşte şi antrenorul Oltchim-ului, Gheorghe Tadici, însă nici autoritatea sa nu-i poate îndupleca pe unii membrii ai federaţiei

 

Arbitrii, piaza rea

 

Cu doar câteva zile înainte de startul Ligii Naţionale, Gheorghe Tadici încă nu e liniştit. A avut parte de o vară grea, obositoare, iar până la a culege roadele mai e cale lungă de parcurs. „E greu să ţii în frâu o asemenea echipă, cu atâtea caractere. Fiecare jucătoare are personalitatea ei şi trebuie s-o înţeleg. Sunt de părere că fiecare trebuie să-şi facă treaba lui cât poate de bine şi-atunci performanţele vor veni de la sine”, spune Tadici, apoi mărturiseşte că în viitorul sezon Oltchim-ul va avea mai mult cu arbitri de furcă decât cu echipele adverse”.

 

Jucătoare noi, în iarnă?

 

Deşi Oltchim-ul dispune în acest moment de un lot de jucătoare foarte valoros, este posibil ca-n viitor această echipă să treacă printr-o stare acută de oboseală. Campionatul intern, Cupa Cupelor, convocările numeroase la naţională, iată câte meciuri trebuie să joace unele jucătoare. Poate şi pentru a evita o eventuală surpriză, Gheorghe Tadici se gândeşte că-n iarnă ar putea întări lotul cu 1-2 jucătoare la fel de experimentate.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button