Politica

Şefii PSD Vâlcea neagă orice legătură cu mizeria numită „Azi în Tetoiu”

• preşedintele organizaţiei, Ion Cîlea cere Poliţiei să demareze o anchetă pentru a se afla cine stă în spatele editării acestei fiţuici

Preşedintele pesediştilor vâlceni, Ion Cîlea îi cere inspectorului şef al IPJ Vâlcea să declanşeze o anchetă pentru a se clarifica cine stă în spatele editării unei fiţuici cu ocazia alegerilor din comuna Tetoiu, care au avut loc duminică. Mai exact, în ziua de vineri, 23 martie, prin localitate a circulat o foaie intitulată „Azi în Tetoiu”, editată sub formă de document electoral în care erau atacaţi şeful şi candidatul PNL. „Datorită conţinutului pe care îl are s-a considerat că ea a fost publicată sub egida Organizaţiei PSD, ceea ce nu este adevărat. Vă solicităm efectuarea unei anchete pentru a afla din a cărui dispoziţie s-a editat această publicaţie, cine a dispus împărţirea ei în localitatea Tetoiu, deoarece personal nu am nici un amestec în această mizerie.

Nici eu, în calitate de preşedinte al Organizaţiei PSD Vâlcea, nici secretarul executiv Dumitru Persu nu avem cunoştinţă de această fiţuică”, se arată în plângerea semnată de preşedintele organizaţiei Vâlcea a PSD, Ion Cîlea.  (E.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button