Liga V

STIRI – Liga Onoare

ŞTIRI – Liga Onoare

 

Florile Govorei, într-un anonimat nemeritat

 

La finele săptămânii trecute, la Govora s-a organizat manifestarea cultural-artistică şi sportivă Florile Govorei. Dacă despre manifestările cultural-artistice s-a mai ocupat câte cineva să le facă cunoscute, despre latura sportivă s-a vorbit mai puţin. Din informaţiile noastre, la întrecerile organizate cu acest prilej s-au „duelat” mai multe echipe de copii şi juniori din judeţul Vâlcea.

La Slătioara a fost tunsă iarba de pe teren

Când a fost vorba de inspectarea bazelor sportive din judeţ, oficialii AJF Vâlcea au spus că, printre altele, la Slătioara este o bază sportivă necorespunzătoare Diviziei D şi nici măcar iarba nu era tunsă. Legat de acest aspect, viceprimarul Sorin Romcescu din Slătioara a spus: „Avem posibilitatea de a face în scurt timp anexele necesare Diviziei D, însă după o analiză atentă şi după ce m-am sfătuit cu aproape toţi cei implicaţi la echipă, de la jucători la sponsori, am ajuns la concluzia că nu ar fi chiar aşa oportună promovarea noastră în acest an, mai ales că actuala conducere a AJF vrea ca aproape jumătate dintre echipe să retrogradeze. În aceste condiţii analizăm varianta să dăm locul din Divizia D altcuiva. Doritori există şi cred că cel mai bine pentru Măgura ar fi să nu joace anul acesta în D! Săptămâna aceasta se va lua o decizie definitiva în acest sens: ori ne apucăm de modernizarea bazei sportive, ori ne pregătim să mai fim încă o dată campioni la Divizia Onoare. Până atunci am îngrijit terenul şi am tuns iarba pe care o lăsasem să crească pentru a se dezvolta mai bine stratul de «gazon»”

Unde este echipamentul Voinţei Orleşti?

 

Echipa Voinţa Orleşti nu a fost programată la ultimele meciuri din Divizia Onoare pe motiv că are o datorie către AJF Vâlcea. Din cele spuse de către un oficial al echipei din Orleşti, această datorie nu e a echipei, iar AJF-ul greşeşte răzbunându-se pe club. Potrivit spuselor interlocutorului nostru, un apropiat al echipei voinţa i-a minţit pe cei de la AJF că primăria va plăti un rând de echipament pe care AJF-ul să-l cumpere mai întâi din bani proprii, că-i va recupera. AJF-ul, bine intenţionat, cu scopul de a ajuta astfel echipe din Orleşti, a achiziţionat echipamentul care, însă, a ajuns la acel individ ce nu mai face parte din conducerea echipei Voinţa şi nu l-a mai predat jucătorilor. AJF a rămas să recupereze banii de la Voinţa Orleşti, dar Primăria comunei nu vrea să deconteze o cheltuială pentru ceva ce n-a primit!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button