Acasă Liga V Divizia Onoare, prin sita Comisiei de Disciplina

Divizia Onoare, prin sita Comisiei de Disciplina

100
0

Divizia Onoare, prin sita Comisiei de Disciplină

 

În cele ce urmează vă prezentăm pe scurt o serie de decizii luate de Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea:

 

* AS Mihăeşti – Topologul N. Bălcescu 0-3 şi 50 lei amendă pentru gazde datorită neprezentării la joc.

* La jocul dintre Dinamo Horezu – Montana Izvorul Rece jucătorul Vasile Ichim de la oaspeţi, pentru cumul de galbene a primit 2 etape de suspendare, iar pentru că după terminarea jocului a adus ameninţări şi injurii brigăzii de arbitri, în calitate de delegat, a primit 3 luni de suspendare şi 100 lei amendă.

* Jucătorul Constantin Munteanu de la ALX Mateeşti şi-a lovit cu piciorul peste picioare un adversar, de la Piovra Lăpuşata, după terminarea meciul disputat săptămâna trecută. Pentru fapta sa el a fost sancţionat în cadrul şedinţei de marţi, 6 iunie, de la AJF, cu 1 etapă de suspendare şi 15 lei amendă.

* În urma jocului dintre Lera Stroeşti – AS Oteşani echipa gazdă a fost avertizată şi amendată cu 25 lei pentru că a permis unui spectator să vină la marginea terenului şi să se certe cu antrenorul echipei oaspete

* 1 etapă şi 10 lei amendă a primit şi jucătorul Marius Popescu de la FC Băbeni care în partida disputată în compania formaţiei Steaua Mânăstireni a reuşit să „obţină” de la centralul întâlnirii două cartonaşe galbene în acest joc.

* La Topologul Galicea – Viitorul Olanu şi Zorile Scundu – Dinamo Rm. Vâlcea au fost cazuri asemănătoare. În meciul precedent disputat între Olanu şi Scundu delegaţii celor două formaţii au încurcat legitimaţiile….3-0 pentru Galicea cu Olanu şi amendă 50 lei pentru oaspeţi şi 3-0 pentru Dinamo (ca urmare a contestaţie de substituire formulate de oaspeţi), iar jucătorii Ion Pădureţu şi Sorin Bilea au fost eliminaţi de pe teren pentru că au jucat de o manieră dură. Ei au mai fost sancţionaţi şi cu câte 2 etape de suspendare şi cu amendă în valoare de 20 lei de fiecare.

* la meciul dintre Nycoil Guşoeni şi Ceramica Lungeşti au fost 4 jucători eliminaţi. Marian Pătruşcă şi Gheorghe Ariciuc de la gazde – pentru îmbrâncirea adversarului şi Neacşa Ion, Cristian Alexe de la oaspeţi pentru oprirea mingii cu mâna în careu, respectiv injurii la adresa arbitrului. Toţi au primit suspendare o etapă şi 15 lei amendă.