Liga V

STIRI – Divizia Onoare

ŞTIRI – Divizia Onoare

 

 

Drăgănescu versus Persu

 

Incidente şi scandal de pomină la Horezu

 

Meciul de la Horezu, nedisputat, dintre Forestierul Romani şi Unirea Tomşani nu va rămâne fără urmări, ba chiar putem anunţa că se aşteaptă o mare „furtună” în fotbalul judeţean. Oficialii AJF Vâlcea nu au dat drumul la meci motivând că gazdele nu aveau asigurată nici asistenţa medicală, nici prezenţa unui om de ordine. Din spusele unora, se pare că în privinţa omului de ordine s-a încercat punerea unui responsabil din rândul suporterilor prezenţi, însă acesta nu avea nici un act de identitate, iar asistenţa medicală prezentă la meci nu putea dovedi cu acte pregătirea de specialitate. Mai mult, spun interlocutorii noştri, asistenta respectivă a asigurat din punct de vedere medical serviciile necesare echipei din Romani la mai multe meciuri, unde i-a fost admisă prezenţa. Înfuriat de situaţia creată, preşedintele echipei din Romani, celebrul Mitică Drăgănescu, a adus acuze grave (unii spun că şi jigniri) atât oficialilor AJF prezenţi la meci, şi care vor face un memoriu în acest sens, cât şi telefonic preşedintelui AJF Vâlcea, Mihai Persu. Acesta a confirmat în mare parte cele prezentate mai sus şi a spus că nu se poate pronunţa în nici un fel faţă de situaţia creată, urmând ca deciziile, indiferent care vor fi ele, dar regulamentare, să fie luate de comisiile de specialitate din cadrul AJF Vâlcea.

 

În Seria I,

 

Ceramica Lungeşti s-a apropiat de locul 3

 

Aşa după cum declaraseră conducătorii echipei încă de la transformarea fostului AXM 93 Lungeşti în Ceramica Lungeşti, şi anume că jucătorii vor avea ca obiectiv o clasare cât mai bună în acest campionat şi, probabil, din ediţia viitoare atacarea promovării, iată că spusele se adeveresc. Succesul cu 9-1 din disputa cu Voinţa Orleşti, coroborat cu egalul de la Prundeni dintre ocupantele locurilor 2 şi 3, face ca în runda de la finele acestei săptămâni, când Ceramica joacă la Guşoeni, să asistăm la un veritabil derby. „Credem că va fi unul dintre cele mai frumoase meciuri între două echipe ce se vor lupta din toamnă pentru şefia clasamentului” – a spus Florin Dinucu, unul dintre jucătorii echipei din Lungeşti.

 

În Seria a II-a,

 

Contestaţia pietrărenilor nu a fost susţinută

La finele partidei FC Băbeni – Arena Pietrari, oaspeţii au formulat o contestaţie acuzând faptul că la pauză unii jucători ai echipei gazdă au fost înlocuiţi cu alţii, păstrându-şi însă numerele de pe tricouri şi fără ca înlocuirile să fie schimbări regulamentare, ci substituiri de jucători. Preşedintele echipei băbenare, arbitrul Eugen Roşu, a spus că nici nu încape vorbă să se fi făcut substituire, iar pe telefonul mobil avea fotografiaţi jucătorii respectivi. Cazul trebuia judecat joi seara la Horezu, însă conform spuselor reprezentantului AJF în zonă, Nae Chiriţă, contestaţia pietrărenilor n-a mai fost susţinută, astfel că s-a menţinut rezultatul de pe teren.

În Seria a III-a,

Dinamoviştii au beneficiat de două penalti-uri într-un minut

Partida de la Goleşti, dintre Dinamo Rm. Vâlcea şi AS Mihăeşti era pe punctul de a nu se disputa dacă oaspeţilor le mai întârziau câteva minute unii jucători. Chiar şi aşa, AS Mihăeşti a început partida cu un jucător mai puţin, evoluând tot meciul în inferioritate numerică. Oaspeţii au rezistat foarte bine, însă echilibrul s-a rupt când Radu Robert a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă. Centralul Ion Iordache, care a arbitrat foarte bine în această partidă, a dictat, just, penalty, ratat însă de dinamovişti. Portarul Rohatinovici a respins în faţă, până la acelaşi Radu Robert, care a fost faultat din nou de portar în momentul şutului. Cum infracţiunea s-a produs în unghi închis şi e greu de crezut că atacantul putea marca, centralul a sancţionat infracţiunea doar cu avertisment, iar al doilea penalti a fost transformat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button