Diverse

S-au stabilit grupele semifinale în CN de junioare I

S-au stabilit grupele semifinale în CN de junioare I

 

După prima fază a Campionatului Naţional de handbal feminin rezervat junioarelor I, două echipe vâlcene au reuşit să acceadă la turneele semifinale. Oltchim Rm. Vâlcea (grupare antrenată de Radu Georgescu şi Cristina Lada-Rouă) a izbutit acest lucru fără a avea mari probleme, însă fetele de la Grupul Şcolar Energetic (pregătite de Victorian Bora) au obţinut biletele de calificare abia în ultima rundă a sezonului regulat.

Tragerea la sorţi a celor trei grupe din turneele semifinale a repartizat cele două echipe vâlcene în serii diferite. Tinerele handbaliste de la Oltchim au fost incluse în grupa I-a, alături de echipele LPS Bistriţa, LPS Piatra Neamţ, Rapid Bucureşti, CSŞ Constanţa şi Dinamo Braşov, toate meciurile din acest turneu urmând a se juca la Constanţa. „Campionatul abia acum începe!”, a spus profesorul Radu Georgescu, atunci când a aflat echipele cu care va juca echipa sa, care are ca obiectiv, nici mai mult, nici mai puţin, decât cucerirea titlului naţional la această categorie de vârstă, aşa cum s-a întâmplat şi-n ultimii doi ani de zile. În schimb, elevele Victorinei Bora vor juca în turneul semifinal de la Galaţi, unde vor întâlni în penultima fază a competiţiei echipele LPS Iaşi, CSŞ Galaţi, HC Muntenia, LPS Sebeş şi Liceul „Nagy” Tg. Secuiesc.

Cele trei turnee semifinale se vor desfăşura în perioada 24-28 mai, iar primele două clasate din fiecare grupă vor obţine calificarea la turneul final. Ultimul act al Campionatului Naţional de junioare I se va derula în perioada 6-11 iunie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button