Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• Umblă vorba că preşedinta organizaţiei PD Drăgăşani a fost deja instalată pe postul ocupat de Lavinia Cheran în cadrul ITM. În plus, inspectorul şef Nicolăescu a ameninţat că o va concedia imediat pe Lavinia, în prima zi de serviciu a acesteia după expirarea concediului medical.
• Scriam în ediţia anterioară a ziarului ARENA că locuitorii de pe strada Ferdinand din municipiu sunt terorizaţi de o autogară care funcţionează ilegal. Ei bine, unul dintre cei doi patroni ai autogării este căsătorit cu nepoata deputatului PSD, Aurel Vlădoiu, nepoată care a lucrat ca secretară şi la Primăria Râmnicului, imediat ca Mircea Gutău a devenit primar în 2004.
• Mall-ul funcţionează în continuare fără parcare şi nimeni nu pare a fi deranjat de acest lucru. Lumea s-a obişnuit să-şi vadă de afaceri fără să-i mai pese cuiva de respectarea legislaţiei.
• Şi apropo de mall, e supărare mare în rândul patronilor celor mai multe dintre cafenelele de acolo. De vreo câteva zile a fost interzis fumatul în incinta mall-ului şi doar cei care au avut inspiraţia să-şi izoleze localurile au motive de bucurie. Ceilalţi dau mărunt din buze, pentru că deja o parte din clienţi aleg să-şi cheltuiască banii în altă parte.
• O chestie ciudată se petrece la Direcţia pentru Protecţia Plantelor, recent transformată în societate comercială. Cei 7 membri ai Consiliului de Administraţie primesc indemnizaţii duble faţă de cele de până acum şi nimeni nu înţelege de ce.
• Ion Dina, preşedintele filialei Rm. Vâlcea a PLD l-a luat pe mişto pe Emilian Frâncu, spunând despre acesta că a uitat să-şi facă clasele primare şi liceul. În completare, spunem şi noi că domnul Dina uită mereu să-şi scoată din piept insigna de director executiv al apoliticului COGEN înainte de începerea conferinţelor de presă ale partidului. Păi de ce? Păi cum?
• Golden Blitz-ul îşi extinde afacerile şi în judeţul nostru. Zilele trecute, firma prietenă a preşedintelui Traian Băsescu a început lucrările la un obiectiv în zona Topologu.
• Un prim procuror vâlcean este se pare corupt până în măduva oaselor. Atât de corupt încât acest lucru a fost comentat inclusiv într-o emisiune de pe Naţional TV.
• Duminică, la Tetoiu, învingător la pungă va ieşi candidatul PNL, susţinut de verii săi, care participaseră la alegeri din partea PD, respectiv PNG.
• În judeţul Vâlcea au apărut firme care construiesc pagini web ca ciupercile după ploaie. Printre patronii acestora se numără şi un individ cu probleme la capotă, care şi-a tras o mulţime de coco de pe platformă fără a face prea mare efort. El a devenit celebru după ce a tras câteva ţepe, dar acest lucru pare să nu-i deranjeze pe prea mulţi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button