Liga IV

Victorie dedicata „Zilei Jandarmeriei”

Alma Lex Drăgăşani – Luceafărul Pesceana 3-2 (2-0)

Victorie dedicată „Zilei Jandarmeriei”

   În faţa unei asistenţe record de mic, aşa cum stadionul din Drăgăşani ne obişnuieşte de câţiva ani (aproximativ 25 de spectatori), pe o vreme excelentă pentru fotbal, cele două echipe, în pofida numărului de goluri înscrise, nu au reuşit să convingă, punctele în clasament primând în faţa spectacolului sportiv. Alma Lex, fără căpitanul cu care ne-a obişnuit de aproape doi ani (Bădoi se pare că a renunţat definitiv la echipă) şi fără unul din conducătorii clubului cu care se confundă – Marian Matei (renunţând şi el în a se mai implica în problemele echipei), şi-a dorit mai mult victoria reuşind, nu fără emoţii, să-şi adjudece cele trei puncte datorită plusului de incisivitate al lui Ciopor şi jocului bun de la mijlocul terenului al lui Stoican. Luceafărul Pesceana, învolburată de luptele care au loc pe lângă echipă şi pe care conducerea tehnică şi administrativă le dezaprobă, şi-a reglat debitul când era prea târziu, dar a dat emoţii gazdelor până în ultimul minut de joc.
Cu un Ştefănescu destul de muncitor atâta timp cât a jucat, cu o mutare inspirată a antrenorului Catargiu (Turcu fiind împins în faţă din poziţia de ultim apărător) şi cu experienţa lui Voica şi Mogoşan, cei din Pesceana s-au văzut conduşi cu 3 goluri greu de remontat.
Minutul 13: 1-0. Stoican centrează perfect pentru capul lui Ciopor.
Minutul 31: 2-0. Nicu Buniţă pătrunde ce curaj prin apărarea oaspeţilor şi înscrie cu un şut sec;
Minutul 52: 3-0. Ciopor slalomează apărarea celor din Pesceana şi dintr-un carambol mingea este trimisă în plasă.
Minutul 53: 3-1. Cătălin Buşi lasă bine un avantaj oaspeţilor şi Mogoşan înscrie.

Minutul 71: 3-2. Voica este găsit liber pe stânga şi înscrie cu toată opoziţia portarului Tănasie. 

Au evoluat formaţiile:

Alma Lex Drăgăşani (echipament albastru-alb): Tănasie, Stăvaru, Mitală, Traşcă, Buşu, Popescu, Vlada, Buniţă, Ciopor (cpt), Stoican, Pîrvoiu. A mai jucat Baciu.

Luceafărul Pesceana (echipament albastru-negru): Mutu – Turcu, Tonofrei, Vătafu, Smarandache, Sîntoiu, Toşu, Ştefănescu, Răducea, Voica, Mogoşan.

Au arbitrat bine: la centru – Cătălin Buşi, ajutat la cele două linii de Mihai Schianu şi Marian Filip. Observator: Nicu Croitoru.

– Sandu ŞOCU 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button