Politica

Dupa apropiatele asezari din PSD, în picaj intra Alianta PNL-PD

Liderul Partidului Alianţa Socialistă anticipează că,

După apropiatele aşezări din PSD, în picaj intră Alianţa PNL-PD

      PSD a devenit agentul electoral numărul unu al Puterii, pe care o ajută să scape de explicaţiile datoare să li le dea pensionarilor, şomerilor, sinistraţilor, românilor în general – apreciază Constantin Rotaru, preşedintele Partidului Alianţa Socialistă, contrariat de dublarea, chiar triplarea, în ultima vreme, a preţurilor la produsele şi serviciile de strictă necesitate.  

Problemele sociale se agravează de la o zi la alta

   „Pensionarilor nu le-au indexat pensiile, dar au mărit preţurile la utilităţi. Pensiile ar trebui să reprezinte un procent cât mai mare din salariul mediu pe economie. Acesta ar trebui să depăşească 70 de procente, astfel încât românii să ducă o viaţă cât de cât decentă. În România, acum 6 ani, pensiile medii reprezentau 32 la sută din salariul mediu pe economie. Acum, nici atât… ”, susţine Rotaru, iritat de faptul că atenţia populaţiei este distrasă de la adevăratele probleme ale ţării cu şirul nesfârşit de scandaluri din PSD, alimentate – după părerea sa – de preşedintele Traian Băsescu, prin serviciile „discrete”. Cât îl priveşte pe Adrian Năstase, Rotaru se arată convins că îndepărtarea acestuia de la şefia Partidului Social Democrat este doar ceva temporar, întrucât acesta, după ce şi-a primit lecţia de la Iliescu, a realizat că numai sub „umbrela tătucului” poate conduce… în siguranţă. Geoană, de altfel, pe zi ce trece, pierde tot mai mult teren în faţa celor doi, în primul rând datorită gafelor pe care le face şi care se întrec una pe alta în ipocrizie. Liderul PAS speră că PSD va reuşi să depăşească această criză şi să înceapă să se comporte ca un adevărat partid de Opoziţie, pentru că „este nevoie de acest lucru”.

Bâjbâiala din PSD dezavantajează România

   „Bâjbâiala din PSD dezavantajează România, chestiune care, sincer, ne deranjează”, a mai adăugat Rotaru, în a cărui accepţie PSD are oameni valoroşi şi la nivel central, şi la Vâlcea, „oameni care pot oricând schimba în bine România”. „Pentru toţi aceştia, PAS are uşile deschise. PSD este, însă, cuib şi pentru destui baroni locali, cei care trag în jos imaginea acestui partid. După ce lucrurile se vor aşeza în PSD, în picaj va intra Alianţa, pentru că aceasta are probleme şi mai grave. Şi ADA, şi PSD, după părerea noastră culeg şi vor culege şi în continuare roadele a ceea ce au semănat. PSD a racolat când era la Putere destule uscături, care acum se duc la PD, PNL sau PC. Dacă vor profesor în depăşirea unei crize precum cea prin care trec în prezent, îi invit pe pesedişti să apeleze cu încredere la mine, care mi-am dat doctoratul în astfel de situaţii în perioada când PSD a pus la cale desfiinţarea PSM şi înghiţirea sa, lucru făcut nici pe sfert, întrucât o bună parte dintre foştii PSM-işti aburiţi de Sasu şi Minodora Ilie să treacă la PSD s-au întors şi continuă să revină la partidul mamă”, a mai precizat preşedintele Partidului Alianţa Socialistă.    

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button